Begaafde kinderen

Op 14 maart 2013 zag ik een televisie programma op tv voorbij komen wat ging over een jonge man met een verbazingwekkende eigenschap. Deze jongen zag nummers, letters en woorden als kleuren en niet iedere keer verschillend, maar voor bijvoorbeeld een bepaald woord, altijd dezelfde bepaalde kleur. Ik vermoed dat hij daarmee naar buiten kwam omdat hij dacht dat hij de enige was met die eigenschap.
In het programma ontmoette hij iemand anders met een sterk besef van geuren. Het was wonderlijk deze twee jonge personen samen te zien en te horen praten over hun bijzondere eigenschappen. In een eerdere post , over de ‘Nieuwe Aarde’ kinderen, heb ik al geschreven over dit soort verschijnselen. Het is een mooi voorbeeld van waar ik toen over schreef.
Ik kan het standpunt van de jongen goed begrijpen dat hij dacht dat hij de enige was, omdat ze in het programma allerlei testen en experimenten met hem uitvoerden, om te kijken hoe zijn waarnemingen in het brein verwerkt worden. De wetenschappers vertelden hem dat hij een ‘Synestheet’ is. Dit is een westerse geneeskundige naam. Maar eigenlijk is hij gewoon spiritueel begaafd op een prachtige manier wat hij kan gebruiken om andere mensen te helpen.
We moeten onze geest openen naar het idee dat de wereld aan het veranderen is en dat deze jongeren en kinderen op de aarde komen voor een reden. Ze komen hier al lange tijden maar hebben zich ‘stil gehouden’ omdat ze bang zijn om belachelijk gemaakt te worden door de ‘gevestigde orde’. Deze kinderen zijn de ‘Nieuwe Aarde’ kinderen die in deze tijd van ‘Verlichting’ op onze planeet gekomen zijn om de transformatie door te zetten. Zij bezitten de sleutel naar de poorten van heling voor onze wereld zoals we het nu kennen. (Zie deze post)
Hij, of zij, zijn beiden ‘Regenboog’ kinderen, zoals uitgelegd in de post waarvan je de link hierboven ziet en zijn zeer begaafd. In de laatste 10 jaar zijn er ontzettend veel ‘oude zielen’ geïncarneerd. Tussen 2013 en 2032 zullen meer kinderen met dit soort gaven geboren worden. Dit is ook de reden waarom we alle vrouwen op deze aarde moeten blijven vragen tijdens zwangerschap geen abortus te plegen. Het ziel leven dat letterlijk weg wordt gegooid kan de ziel zijn die jou en je familie verder zal helpen in dit leven. Iedere ziel kiest een moeder en vader voor geboorte, zonder deze match kan de speciale ziel niet ‘ontstaan’ tijdens het aardse leven.
‘Nieuwe Aarde’ kinderen zijn voorop gesteld meer verheven dan ons. Zij dragen een ander ‘ontwerp’ dan ons. Zij assisteren de aarde met het ontvouwen van de verandering in de mensheid en worden daarin door ons niet begrepen. Ze kunnen moeilijk worden als tijdens het ouderschap hun grote creatieve, geniale giften en impulsen niet op de juiste manier behandeld of gewaardeerd worden.
Ouders moeten echt klaar zijn voor deze ‘Nieuwe Aarde’ kinderen alleen is er weinig tot geen informatie hoe er mee om te gaan beschikbaar. Medicijnen en de ‘oude manier van opvoeden’ gaan het echt niet redden bij deze kinderen. Ze hebben creatieve ruimte nodig om zichzelf te kunnen uiten, opererend op een dunne scheidslijn tussen groot lijden of groot succes. Ze zijn hier gekomen om bepaalde plichten te vervullen dus tijdens de eerste 16 levensjaren is een goede en gezonde balans tussen ouders en kind van levensbelang.
Wij moeten allemaal opstaan en deze kinderen helpen om de verandering te implementeren in scholen, zorginstanties en overheidsinstellingen. Ze zijn krijgers vanuit het hart en hyper gevoelig.
We zullen moeten leren deze lieve zielen te accepteren, zij die ons komen helpen, omdat we anders niet zullen begrijpen waarom de veranderingen zijn zoals ze zullen zijn. Of je nu kinderen hebt of niet, sta op en erken, help en zorg voor onze ‘Nieuwe Aarde’ kinderen die ons ook nodig hebben.
Met deze verandering moeten spirituele- en gezondheids organisaties gaan samenwerken om echt de volledige omvang van de verandering te kunnen begrijpen en uitwerken voor de mensheid in zijn geheel. Het wordt ook tijd dat de geneeskunde naar andere methoden van genezing gaat kijken en hulp vraagt van andere organisaties dan de pharmaceutische…

1 reactie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.