Bloed broeders en afstammelingen… pt4

Quetzalcoatl aka Toth

Er bestaat een hypothese dat Quetzalcoatl (Rh-Negatieve bloed waarde) een viking was, de enige overlevende van een zee exploratie. Of een Keltisch persoon van de DANA stam.

Recursie harmonieleer
De omhullende golf van compassie?

Bloed waarde (Rh+ of RH-) en morfogenetische velden aanpassingen.
De Rh status geeft aan of je wel of geen proteïnen aan het oppervlak van rode bloedcellen bezit. Als je geen Rh factor hebt, dan wordt je gezien als Rh-negatief. Als je het wel hebt, ben je Rh- positief. Ongeveer 85% van alle mensen zijn Rh-positief, maar dat gemiddelde verschilt wel per ras. Afro-Amerikanen zijn bijvoorbeeld 90-95 procent Rh-positief en bij Aziaten is dat gemiddelde zelfs 98 tot 99%… Hmmm.

Rh-negatieven zijn zeldzaam.

Maar vreemd genoeg, een persoon met O-negatief bloed wordt verondersteld een ‘Universele donor’ te zijn. Wat betekend dat zijn of haar bloed gegeven kan worden aan iedereen die in nood is, maakt niet uit welk bloed type, zonder een reactie tijdens de transfusie te veroorzaken.

De Rh-negatieve faktor wordt verondersteld een ‘mutatie’ van ‘onbekende afkomst’ te zijn, die ontstaan is in Europa, ongeveer 25.000 – 30.000 jaar geleden. Daarna heeft deze groep zich snel verspreid in het gebied wat nu West Europa is.

Het allo-immunisatie proces
Gedurende de zwangerschap, kunnen bloed cellen van het ongeboren kind ontsnappen in de bloedstroom van de moeder. Deze cellen worden als ‘buitenstaand’ herkent als ze van een andere bloedgroep zijn dan de moeder’s en een natuurlijk rejectie proces treed in werking zorgend voor anti-lichamen. Dit proces staat bekend als rode cel allo-immunisatie.

Wijze van ‘overerving’
In meer dan 98% van de gevallen, de rode bloedcel incompatibiliteit impliceert de Rhesus of Rh D-antigen (Rh-negatieve faktor) dus de aandoening staat bekend als de Rhesus aandoening of Rh aandoening. Alhoewel het exacte percentage verschilt per menselijk ras, is 15% van de bevolking van de Verenigde Staten Rh-negatief en 85% Rh-positief. Als een Rh-negatieve vrouw een kind baart van een Rh-positieve partner, bestaat de mogelijkheid dat het kind het Rh-positieve bloed type van de vader erft. (Er zijn 2 typen Rh-positieve mensen. In 55% van de gevallen is de man heterozygoot. In deze situatie, stelt zijn genetica hem in staat voor 50% van de keren Rh-negatieve kinderen te produceren en de andere 50% Rh-positieve. In het 2e type van een Rh-positieve = individueel, in heterozygoot staat.

Dus… Rh-negatieve vrouwen met een Rh-positieve partner lopen een risico op miskramen en andere foetus rejectie mogelijkheden. Hmmmmm…. En een Rh-negatieve vrouw met een Rh-negatieve partner heeft zelfs een nog kleinere kans op een levend geboren baby!. Hmmmm… Bij dieren wordt dit gezien als een probleem, bij hybride dieren.

Rh-negatieve vrouwen en mannen hebben verscheidene ongebruikelijke Traits die Rh-positieven niet hebben. Sommigen noemen die ‘Reptielachtige Traits’.

  • Een extra wervelbeen, of, staartbeen… sommigen worden zelfs geboren met een staart (ook bekend als Cauda)
  • Lagere lichaamstemperatuur dan gemiddeld / normaal
  • Lagere bloeddruk dan gemiddeld / normaal
  • Hogere mentale analytische capaciteiten
  • Hogere afscherming van negatieve ionen (van positieve geladen virussen / bacteriën) in het lichaam
  • Hoge gevoeligheid voor electromagnetische en extreem lage frequentie velden
  • Extreem goed ontwikkeld zicht en andere zintuigen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.