De 10 soorten engelen en hun rol

Er zijn tien verschillende stammen van engelen, allen met hun eigen persoonlijkheid en vakgebied. Je kunt ten allen tijde een beroep op hen doen, afhankelijk van je behoeften. Ze zijn hier ​​allemaal om je te helpen tijdens jouw aardse bestaan.

Beschermengelen
De beschermers zijn de eerste stam. Ze stralen liefde en heerlijkheid uit en verschijnen met een mooi wit licht om hen heen. De kleur van hun vleugelpunten is zilver. De Beschermers zijn onze bewakers en zijn hier om ons, inderdaad, te beschermen. Ze helpen ons met onze angsten en fobieën.

De Aartsengelen
De Aartsengelen zijn de tweede stam. De vier belangrijkste aartsengelen zijn:

1.         Aartsengel Michael (Aartsengel van het Zuiden, essentie: Vuur)
2.         Aartsengel Raphael (Aartsengel van het Oosten, essentie: Lucht)
3.         Aartsengel Uriël (Aartsengel van het Noorden: essentie: Aarde)
4.         Aartsengel Gabriël (Aartsengel van het Westen: essentie: Water)

Aartsengelen hebben witte vleugels met blauwe punten. Hun primaire doel is genezing en ze zijn ook boodschappers van hoop.

De Aartsengelen maken gebruik van een scepter om te genezen middels het aanraken van het gebied van ons lichaam wat genezing nodig heeft.

Hun totem is de wolf en hun element is regen. Hun steen is aquamarijn.

De Cherubijnen en Serafijnen
Op het derde en vierde niveau van de engelen staan de Cherubijnen en Serafijnen. Ze staan ​​bekend om hun prachtige zangtalenten. Het verschil tussen de twee is dat de Cherubijnen prachtige zangstemmen bezitten en de Seraphijnen een groot vibrationeel  / tonaal vermogen hebben. Gezamenlijk is hun ‘muziek’ niet te beschrijven en zijn er geen woorden voor.
 
Ze zijn echt de meest vreugdevolle stam van engelen. 
Ze hebben witte vleugels met roze gekleurde punten. Hun totem is de kanarie.
De Krachtigen
De vijfde stam van de engelen zijn de Krachtigen. Hun primaire doel is genezing. Terwijl de Aartsengelen gebruik maken van een scepter om te genezen, gebruiken de Krachtigen hun vleugels door je te beschutten.

De Krachtigen gebruiken hun energie om te genezen. De elektrische kracht die afkomstig is van hen komt je lichaam in en geneest je cel voor cel. Ze zijn vrij groot in omvang.

Hun totem is de valk, bekend om snelheid en doorzettingsvermogen. Hun element is de maan.
Hun steen is de smaragd, die de genezende kleur van groen bezit.
Hun vleugels zijn wit met groene witte uiteinden.
De Dragers
De zesde stam vanengelen zijn de Dragers. Hun primaire doel is om duistere entiteiten weg te escorteren wanneer ze sterven. Hun enige missie isom af te wachten tot een donkere entiteit overgaat in de dood.
 
De Dragers beschermen onze wereld en de ‘andere kant’tegen de duisternis. Zij zijn de redendat dode duistere entiteiten niet bestaan ​​op aarde.
 
Hun totem is de raafen hun element is de wind. Hun steen is deopaal.

De Deugden
De zevende stam van de engelen zijn de Deugden. De Deugden helpen ons met ons levensverhaal te schrijven. Ze helpen ons om wijzigingen aan te brengen in ons ‘verhaal’ wanneer dat nodig is. Ze helpen ons ook met het schrijven van ons levensverhaal aan de ‘andere kant’ voordat we terugkomen naar de Aarde om een ​​ander leven te leiden.

Ze zijn een ongelooflijke stam van engelen die ons helpen voordat we onze reis hier op aarde weer beginnen.

Hun totem is de duif, het symbool van de vrede. Hun steen is zilver en hun element is water.
Ze hebben witte vleugels met lichtblauwe uiteinden en een zilverachtige blauwe luminescentie.

De Heerschappijen
De achtste stam van engelen zijn de Heerschappijen. Zij waken over ons en nemen permanent onze acties en goede daden op in de Akasha Records. Ze helpen ons meestal niet op het aardse vlak, maar doen hun werk voor ons aan de ‘andere kant’.

Als we hulp nodig hebben, kunnen onze spirituele gidsen soms naar de Heerschappijen gaan in plaats van de Raad als gevolg van de Heerschappijen’s grondige kennis van onze levensverhalen.

Hun totem is de cougar, die kracht en waardigheid vertegenwoordigt. Hun element is aarde, wat staat voor de grondslag en de levensverhalen die zij opnemen. Hun steen is de bloedsteen.

Ze hebben witte vleugels met kastanjebruine punten.

De Tronen en Vorstendommen
De negende & tiende stammen zijn de Tronen en Vorstendommen en worden beschouwd als de hoogste stam van engelen. Zij vertegenwoordigen het leger van Moeder en Vader Gods.
De Tronen en Vorstendommen komen tot ons als we in elk type van gevaar verkeren. De Tronen zijn Moeder Gods leger en de Vorstendommen zijn Vader Gods leger.

U kunt een beroep doen op deze stammen van engelen om je dierbaren te beschermen of wanneer je in een moeilijke of lastige situatie zit.
De Tronen zijn actiever dan de Vorstendommen, die meer optreden als beschermers-van-de-poort. De Vorstendommen zijn verantwoordelijk voor steden en naties en zijn de beschermers van spiritualiteit en religie.

Zij hebben een enorme kracht en genade en zijn de hoogste stam van alle engelen.

Elke stam van engelen is hier om te helpen. Roep ze op elk gewenst moment op.
Ze zijn niet voor niets een geschenk van onze Schepper..!

1 reactie

Engelen hebben wel eeuwig leven maar zijn niet onsterfelijk
Anders zou satan toch na dat hij 1000 jaar vastgeketend heeft gezeten en vrij komt , toch niet kunnen sterven.
Hij gaat sterven hoe dan ook

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.