De Ascendenten meesters – pt1

De Spirituele Hiërarchie

Er zijn nieuwe afspraken gemaakt en veranderingen voortgebracht in de geestelijke hiërarchie. Hieronder vind je diegenen die aan ons bekend zijn gemaakt op de aarde. Meer informatie is te vinden in Nieuw Licht op Ascensie. Hier is het team, dat onze planeet naar voren gaat leiden in de Gouden Eeuw van Aquarius.

Lord Maitreya

Lord Maitreya is nu Heer van de Wereld, niet alleen verantwoordelijk voor de Aarde, maar ook andere sterrenstelsels. Hij is het hoofd van de Witte Broederschap en de Orde van Melchizedek. Zoals opper geestelijke voor het hele zonnestelsel, is hij hier om ons te leiden door het tijdperk van de Waterman. Hij houdt het Christus Licht en je kunt een beroep op hem doen om u te helpen uw hart te openen. Als wereldleider wil hij dat wij de hartslag van zuivere liefde van God voelen en verspreiden.  Vorige levens zijn Gautama Boeddha en Krishna.
Etherische retraites zijn de Grot van Duizend Boeddha’s in China in de buurt Dunwan, de Zijderoute in Lanchow en de Confucius Tempel in Taiwan.

 

Lord Kuthumi

Lord Kuthumi is de Wereldleraar en hoofd van de scholen van de studies over onze innerlijke gebieden in onszelf. Hij was een stichtend lid van de Tempeliers, die de oude esoterische geheimen en de pelgrims bleef beschermen. Als Pythagoras introduceerde hij de Heilige Geometrie, numerologie, wiskunde en de muziek van de sferen aan de wereld en vormde ook een mysterie school voor de Grote Witte Broederschap. Zoals Franciscus van Assisi toonde hij onschadelijkheid en liefde voor alle schepselen. Zoals Shah Jahan bouwde hij de Taj Mahal als een offer van volmaakte liefde aan zijn vrouw. Hij was Johannes de geliefde, Balthazar, de wijze man die de geboorteplaats van Jezus raadde en Tutmoses 111 van Egypte.

Hij is de Portier van de oude occulte mysteries. Hij is mede-beschermer, samen met Aartsengel Michaël, van de heilige graal, de mystieke zoektocht naar zelf begrip en beheersing. Hij is de Hierarch van de Broederschap van de Gouden Mantel, degenen die de lasten van de wereld dragen. De zespuntige ster van David is zijn symbool, zorgend voor een perfecte balans tussen geest, lichaam en relaties. Hij werkt samen met zielen die verbinding kunnen maken met het kosmische hart, zodat ze anderen kunnen genezen.

Dwjhal Kuhl

Dwjhal Kuhl werkt nog steeds nauw samen met Lord Kuthumi als zijn plaatsvervanger. Bekend als de boodschapper van de Meesters leert hij veel van de leerlingen van de Grote Meesters. Hij werkt met de Engelen van genezing en helpt degenen die zich met kanaliserende genezing bezig houden. Hij is lid van de Broederschap van de Gouden Mantel. Hij wordt ook wel de Tibetaanse meester genoemd. Het was Dwjhal Kuhl, die veel esoterische wijsheid gekanaliseerd heeft via Alice Bailey en mevrouw Blavatsky.

Dwjhal Kuhl zegt dat je niet een echte genezer kunt zijn totdat je energie is afgestemd op de kosmos en je de energie van de ziel die je geneest verhoogt naar het niveau van het kosmische hart. Dit is essentieel voor alle vijfdimensionale wezens die behoefte hebben aan genezing. Vorige levens: Hij was een van de drie wijzen, Casper, die deelnamen aan de geboorte van Jezus en Johann Sebastian Bach.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.