De Atlantis legende – tijd om te ontwaken

Duizenden jaren geleden kwamen de goden vanuit de sterren op aarde om het ‘ontstaan’ te initiëren. De menselijke beschaving werd gevormd en kwam tot volle wasdom in Atlantis. Een donkere brak aan en een gevecht tussen de goden van Atlantis leide tot de val. Een geheim broederschap bracht geheime leringen uit Atlantis voor haar val naar Egypte. Tijdens alle beschavingen op aarde en met hulp en inspiratie van buitenaardse begeleiders heeft het geheime broederschap alle politieke systemen kunnen ‘managen’ middels haar onderwijzende missie. De aangrijpende documentaire laat voor de 1e keer de geheime activiteiten van het broederschap zien met onzichtbare meesters van Shambhala en Agharta en het geheim over de ‘holle’ aarde.

Als gevolg van de catastrofe in Atlantis werden alle naties uiteengedreven op aarde. Een deel van het broederschap’s geheime kennis overleefde in Egypte, in India en Tibet. De erven van dit geheime broederschap leide de mensheid gedurende de Donkere Tijd en verdere eeuwen, middels kennis uit Atlantis. In moderne tijden werden de Vrijmetselaars, Tempeliers en Illuminati broederschappen gevormd. Na de 1e Wereldoorlog, kwamen de ‘Neutempelorden’ en ‘Thule’ gemeenschappen opzetten in München en Wenen. Nieuwe ‘occulte’ sekte’s zagen ‘Satan’ in de oude Vrijmetselaars afdelingen. Door Hitler, kwamen deze occulte sektes aan de macht. Deze zinderende documentaire laat voor de eerste keer de achtergrond zien van het Derde Rijk en haar ‘intellect’ wat leide tot de catastrophale 2e Wereldoorlog.

De geheime kennis uit Atlantis verteld ons over de legende van de mensheid en de zielen, die bepaalde cycli dienen te ondergaan. Met de val van Atlantis, eindigde ook de cyclus van een beschaving. Alle voorspellingen en meer recentelijk de veranderingen op de Aarde laten zien dat de mensheid op dit moment het einde heeft bereikt van een volgende ervarings cyclus. Tot aan het jaar 2011 zijn de meeste serieuze klimaatveranderingen, aardbevingen, sociale en politieke veranderingen voorspeld. Deze documentaire laat de voorspellingen van ELIA zien, de teruggekeerde profeet met zijn boodschap voor de laatste dagen, de terugkeer van Christus en het broederschap van de Ruimte (space).

Millennia zijn verstreken sinds de hoog ontwikkelde cultuur van Atlantis zonk tijdens een catastrofe  door misbruik van macht door corrupte wetenschappers. Alle mensen van die tijdsperiode, die ook de afgang naar de Donkere Tijd ervaart hebben, worden op dit moment gereïncarneerd. De documentaire laat de terugkeer van de Licht kinderen uit Atlantis zien en laat een diepe kijk in de rol van ‘Lightworkers’ en broederschappen binnen Atlantis toe. Het laat zien waarom sommige zielen reïncarneren in deze tijd en als milieubeschermers, therapeuten, artiesten en esoteristen optreden ter heling van de Aarde. Deze video haalt ook de Ruimte broederschap gebeurtenissen, 11:11, de Holle Aarde en Shambhala & Agharta aan.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.