De Geestelijke Wet van Balans en Polariteit is ook bekend als de geestelijke wet van Symetrie

Gedurende ons levenervaren we tegengestelde aspecten van ons leven. Bijvoorbeeld, hoe meer we ervoor kiezen om het extreme te verkennen, hoe meer we dan teleurstellingen moeten ervaren. Hoe meer we ervoor kiezen om het ene uiterste te verkennen, des te verder van het centrum we gaan. We moeten dan het tegenovergestelde  ervaren om het te begrijpen. Zo zijn we in staat om te vergelijken en te ‘weten’.

In overeenstemming met de Geestelijke Wet van Balans en Polariteit, wanneer een leven van welvaart en rijkdom ervaren zullen we op een bepaald punt in een volgende leven  het tegenovergestelde ervaren, bijvoorbeeld armoede.

Als we in een leven een tiran zijn, zullenwe in een ander leven een slachtoffer zijn, omdat onze ziel de tegenstelling moet ervaren als compensatie voor ons vooafgaande gedrag.

De Geestelijke Wet van Balans en Polariteitvertelt ons dat als we ‘wit’ willenweten, we ook ‘zwart’moeten weten… om hetpositieve te begrijpen, moeten we ook het negatieve begrijpen. Ieder van ons heeft onopgeloste kwesties en aspecten in onszelf. Onze ziel heeft als doel de polariteiten te integreren om zo in evenwicht te kunnen leven.

De Geestelijke Wet van Balans en Polariteit vertelt ons dat onze ziel als doel heeft polariteit of tegenstellingen te ervaren en pas dan balans te krijgen.

Mannelijke energieën bestaan ​​uithet logische doen, agressie en denken. Vrouwelijke energieën bestaan uit zijn, passiviteiten intuïtie. Onze ziel heeft als doel om deze tegenstellingen in onszelf in evenwicht te brengen. Wezijn dan in staat om te luisteren naaronze intuïtie en er naar te handelen.

Volgens de Geestelijke Wet van Balans en Polariteit is het doel van onze ziel alle aspecten van ons leven en onszelf in balans te brengen.

Voor meer informatie contact zielzoektocht.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.