De spirituele wet van Aandacht

‘Energie stroomt waar de aandacht gaat’.

Welke gedachte je ook aandacht geeft en/of je focus op richt, datgene zal in je leven voorkomen. Dit staat bekend als de Spirituele Wet van Aandacht. Met aandacht bedoelen we de focus van je woorden, gedachten en daden. De Spirituele Wet zorgt ervoor dat een uitkomst zich op de graad nauwkeurig zal manifesteren als je het aandacht geeft.

Onze verwachtingen verschillen afhankelijk van de verwachtingen van het individu. Hoewel mensen in soortgelijke situaties kunnen wonen, hebben ze allemaal een ander beeld van het verwachte resultaat. Elk beeld zal leiden tot een ander resultaat omdat ieder persoon zijn eigen realiteit creëert.

We moeten aandacht besteden aan de aanwijzingen, tekens, symbolen en het fluisteren van het Universum om langs ons juiste pad te worden geleid. De Spirituele Wet van Aandacht geeft aan, dat als we onze zorgen en of angsten aandacht geven, we deze gedachten energie geven die zich zal manifesteren in de daadwerkelijke schepping daarvan. Als we voortdurend afbeeldingen van ‘worst-case scenario’s en onze angsten en zorgen in onze hoofden houden, ‘tekenen’ en trekken we actief de energie van die angsten in ons leven.

Volgens de Spirituele Wet van Aandacht, is positieve energie krachtiger dan negatieve energie, dus wanneer we ons richten op het positieve in plaats van het negatieve, zijn we veel meer geneigd om positieve resultaten te ‘tekenen’ in onze hoofden en zullen die zich uiteindelijk manifesteren  in ons leven.

Als we ons focussen en de aandacht op het positieve houden zijn wij in staat onze dromen, doelen en wensen in ons leven te manifesteren en vervullen. Onze positieve verwachtingen zullen tot wasdom komen als we vasthouden aan de visie en de noodzakelijke werkzaamheden daarvoor uitvoeren.

De Spirituele Wet van Aandacht vertelt ons dat waar we ons op richten zal manifesteren, wees daarom voorzichtig met wat je wenst, voor je het weet ‘krijg’ je het.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.