De zoektocht naar je ‘Soulmate’ en ‘Tweelingziel’ is gestart!

We hebben gemerkt dat een grote groep mensen deze blog bezoekt omwille van onze informatie over Soulmates en Tweelingzielen. Begrijpelijk, gezien de flow van energie die sinds het kosmische moment van 12-12-2012 op ons is neergedaald. Het is geweldig om te zien dat mensen een connectie proberen te maken met anderen, op deze manier. Dit zijn lastige tijden van verandering en uitreiken naar een medemens is reiken naar de universele liefde.
Je Soulmate of Tweelingziel vinden is geweldig, je zult het absoluut weten als deze persoon zich in je leven aandient. Je voelt je één met deze persoon, je hogere zelf voelt de reünie met jouw wederhelft. In sommige gevallen zul je deze gevoelens ervaren met een persoon van een andere culturele achtergrond en in eerste instantie niet eens aan de mogelijkheid willen denken om met die persoon samen te zijn. Maar toch spreekt je intuitie je aan dat het ok is maar je kiest er voor niet naar je ‘hogere zelf’ te luisteren. 
De meeste Tweeling Zielen ontstaan middels interculturele relaties. Waarom? Omdat deze zielen allemaal op een ander tijdstip, andere plek, en cultuur op aarde zijn gekomen. De liefde die deze 2 personen voor elkaar hebben is er één van een zeer hoge Kosmische liefde, helemaal als de twee ook echt met elkaar in connectie zijn.
Vaak kiezen we er, bewust of onbewust, voor om ons ‘hoger bewustzijn’ uit te schakelen of niet op de voorgrond te laten treden door TV, radio, internet, of andere soorten media die we ‘moeten’ bijhouden, omdat we niet in onszelf geloven en vertrouwen hebben in ‘hemelse’ begeleiding. Soms kiezen we zelf voor de weg die leid tot een gebroken hart. Dit gebeurd omdat we een persoon hebben uitgekozen vanuit ons ego, ons lagere bewustzijn. Uitgaande van sexuele energie en niet van liefde uit het hart.
Mensen die alleen wonen en geen relatie wensen te hebben voor wat voor reden dan ook zijn egoistisch ingesteld, hebben een illusie van angst voor hun ogen en zijn onverantwoord. Ze hebben geen gebroken hart, ze willen zich gewoon isoleren van de pijn. Als je leeft in zo’n ‘safe zone’ zul je nooit het doel in je leven bereiken waar je voor je hier kwam voor gekozen hebt. Wat voor rede er ook voor mag zijn, de situatie is er en jij zult er zelf aan moeten werken het op te lossen. Vraag je hogere bewustzijn wat het is wat je uiteindelijk de ‘foute’ keuze heeft doen maken en vraag voor hulp voor vrijheid uit het emotionele juk dat de ‘foute’ keuze je opgeleverd heeft.
Er zijn mensen die trouwen voor de verkeerde reden of omdat ze dachten dat ‘die ander’ de juiste persoon was. Dan komt hun Soulmate of Tweelingziel om de hoek kijken en wordt men van de voeten geblazen en heeft men geen idee wat te doen. Geloof me, er is altijd een oplossing, er is altijd een uitweg. Wonderen gebeuren, vaak als je ze absoluut niet verwacht. Wat gebeurd is in essentie de samenkomst van hemelse energie en kosmische liefde, wat er voor zorgt dat alles wat bij deze 2 personen hoort door het universum in lijn wordt gebracht om de oplossing aan te dragen. De ‘rest is magic’… Waar je over na moet denken is de andere partner, wees eerlijk naar jezelf en naar hem of haar.
Als ik ‘magic’ zeg, bedoel ik de wijze waarop het werkt zodat jullie toch bij elkaar kunnen zijn. Vervelende hier aan is dat deze simultaan lopende releaties een hoop werk met zich mee brengen. Je leven zal op z’n kop staan. Je zult echt jezelf vragen gaan stellen. En ‘dat’ los laten is echt niet de oplossing. In de eerste jaren zul je je wellicht afvragen of alles echt beter wordt zoals je gedacht had. Jullie zullen beiden de familie karmas moeten verwerken die op je pad komen, omdat jullie beiden een andere achtergrond hebben. Er zullen bijvoorbeeld misvattingen ontstaan over een hoop dingen, maar het wonderlijke aan dit proces is dat jullie elkaar van haver tot gort zullen leren kennen en de link met elkaar alleen maar sterker wordt. De meesten van deze relaties zijn voor een groter goed voor deze aarde, dus zal het jullie in connectie brengen naar een contrasterend niveau van universeel begrip.
Of je nu heterosexueel, lesbisch of homo bent, er is een Soulmate of Tweelingziel ergens daar buiten. Succes met zoeken, roep om je Soul Mate en wellicht zul je je Tweeling Ziel tegenkomen…! 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.