Eten en DNA-structuur

De laatste tien jaar zien we een bijna epidemische vorm van voedselallergie – of intolerantie – van verschillende typen voedsel. Uit studies in de afgelopen vijf jaar kan geconcludeerd worden dat mensen over de hele wereld dit probleem kennen. Sinds de BSE ziekte (gekke koeien ziekte), zijn er veel mensen ofwel gestopt met het eten van rundvlees of hebben hun dieet drastisch aangepast. Vaker en vaker verschijnen er verhalen in de media over dierlijke producten, die verschillende voor ons ongezonde bestanden in het dierlijk DNA bevatten.

Dieren kennen ook stress. Die stress werkt door in het dier. We moeten wel in acht nemen dat dieren ook hun karma hebben te verwerken. Elk dier, plant en insect op deze aarde was hier voor een reden. Hoe zouden we ons voelen als de kip en koe, de mens als voedingsmiddel gebruikte?

Alle levende wezens zijn hier voor een reden, dieren zijn hier ook om de mens te helpen hun karma te wissen. Ook zij hebben een doel om hier te zijn. Net als wij hier zijn om een les te leren en te leren met elkaar te werken voor het welzijn van de hele aarde. Dit geldt ook voor de gehele waterwereld, zee en oceaan.

Wat het publiek niet weet is dat vlees geen vitamine supplement bevat. Als we terug kijken in de tijd om te zien welke sociale klasse vlees at dan waren dat de gefortuneerden. De lagere klasse had veel liever vis en groente en zij leefden aanzienlijk langer dan de rest. In die periode zijn de rijken de lagere klasse gaan bestuderen om te kijken waarom mensen van de lagere klasse langer leefden. Mensen die geen vlees aten of veel minder innamen, leefden een veel gezonder leven. Als we zelfs terug kijken naar het stenen tijdperk namen de mensen alleen vlees tijdens een evenement om iets te vieren en dat was drie tot vier keer per jaar.

Lactose- en glutenintolerantie is een ander voedsel probleem van de laatste tijd. De meesten van ons worden geboren met deze intolerantie. Onze ouders gaven ons wat ze dachten dat gezond was voor onze jonge lichamen. Vanaf onze geboorte triggert ons lichaam elke tien jaar symptomen af om ons te laten weten dat het lichaam niet in staat is het soort voedingsmiddel te verteren dat we innemen.

Ons lichaam is genetisch zo gemaakt dat het voor zichzelf kan zorgen, het kan repareren welk probleem ook verschijnt. In werkelijkheid hebben we ook geen medicijnen nodig, omdat alle planten op deze aarde een medicijn zijn om het lichaam te genezen. Wat stoppen ze nu eigenlijk in deze medicijnen? Voornamelijk uit plantaardige en synthetische biologische moleculen om je DNA te manipuleren. Op deze manier kan men de mensheid controleren, geneeskunde kiest eigenlijk voor ons wie blijft leven en wie en wanneer er sterft.

Waarom drinken we eigenlijk melk van een koe? Bent u zich ervan bewust dat koe melk is gemaakt voor het kalf en niet voor de mens. Wie kwam er op het idee om de mens koe melk te laten innemen? Van nature hebben baby’s het recht om moedermelk te krijgen van de moeder tot zes à acht maanden. Mensen die meer dan een jaar borstvoeding geven zijn niet gezond voor het kind en de moeder bezig, we moeten het kind leren op eigen benen te staan. We moeten een voorbeeld nemen aan het dier, hoeveel van hen geven borstvoeding meer dan een jaar of nog langer. Bij de meeste dieren laten ze de ‘kleine’ al na drie maanden hun eigen gang gaan. Probeer het te begrijpen, het gaat niet zozeer om het voeden van uw baby, maar de nadruk moet liggen op het trainen van uw kind van jongs af aan.

Het is belangrijk om na te gaan wat voor stof er in baby voeding zit door hen vroeg te laten beginnen, en niet alleen om van de borst af te komen. Ook om hen te leren om onafhankelijk te zijn, vanaf een jonge leeftijd als ze naar de basisischool gaan, opdat ze dan niet zo’n harde tijd krijgen in het omgaan met andere kinderen. Hierdoor hebben ze een betere start in het leven waar ze ten allen tijde voor zichzelf op moeten komen.

Wij vragen u te stoppen met het voeden van uzelf en uw kinderen met dierlijke producten, het is niet gezond.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.