Extra ondersteuning

HULPMIDDELEN VOOR DE WEG NAAR ‘ASCENSION’,
STIJGEND NAAR GROTE HOOGTEN.

Om te beginnen met de weg naar Ascension, zijn er 4 dingen die we zelf moeten ondernemen en is het heel erg belangrijk de juiste volgorde uit te werken:

Ten eerste: Karma
Karma is de leer van oorzaak en gevolg. Hierbij gaat men er van uit dat toeval niet bestaat. Want alles is vooraf bepaald en vastgelegd. We zijn allemaal gereïncarneerd, dat betekend dat onze ziel al eerder ‘geleefd’ heeft en de fouten die we toen gemaakt hebben moeten we nu corrigeren.

Als laatste geef ik je nog een hulpmiddel bij het verwerken van je karma. Denk aan een persoon of situatie en zeg de onderstaande tekst op:

“Ik focus me nu op de spirituele en innerlijke waarheid van <naam/situatie> en hiermee balanceer ik ieder karma dat tussen ons is. Ik laat nu alles los behalve de liefde en de lessen uit de relatie tussen <naam/situatie> en mijzelf.”

Ten tweede: Leren te vergeven
Het beste is om jezelf als eerste te vergeven. Zeg tegen jezelf:

“Ik heb fouten gemaakt en heb mijn lichaam slecht behandeld en ik vraag dat alle effecten van deze fouten ongedaan worden gemaakt en worden vergeten in alle richtingen van tijd, voor en door iedereen die daarbij betrokken is geweest.”

Verder kun je een oefening doen in 4 stappen:

Ken de voordelen van vergeving.
Vergeef jezelf, doe dit door drie keer per dag jezelf te vergeven voor alles wat je gedaan hebt, vergeef anderen die iets vreselijks tegen jou hebben gedaan en vergeef ieder leven omdat niemand of iets perfect is.

Maak een ‘vergevingslijst’.
Maak een lijst van alle personen, die je op enigerlei wijze hebben geïrriteerd of iets aangedaan hebben, levend of dood, voor zo lang je kunt herinneren, mens of dier en ook jezelf. Visualiseer de persoon of dier en vraag om vergeving.

Ten derde: Verlos jezelf (achter laten)
Loslaten en vergeven
Hou een beeld van die persoon uit je lijst voor ogen en zeg:

“Ik vergeef je en ik bevrijd je.
Ik houd geen rancune of wrok richting jou.
Mijn vergeving voor jou is alomvattend.
Ik ben vrij en jij bent vrij.”

Doe nachtelijke overdenkingen.
Elke avond voordat je in bed stapt, of net voor het slapen gaan, neem je de dag door en vraag jezelf af of er iemand is die je moet vergeven. Sluit je ogen, vergeef en reinig je bewustzijn.

Ten vierde: Angst
Angst is een fysiologische toestand die gekenmerkt is door lichamelijke, cognitieve, emotionele en gedragscomponenten. Angst kent verschillende gradaties. Het is een illusie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.