Geestelijke wet van Flow

Het Universum bestaat uit energie. Alles verandert en beweegt en niets is statisch. De Geestelijke Wet van Flow regelt elk gebied van het leven in het Universum.

Als je wilt dat er iets ‘nieuws’ in je leven komt, moeten je het oude wel eerst loslaten. Als iets vol is, is er geen ruimte voor iets nieuws om te settelen. Als we vasthouden aan oude emoties en vol zitten met oude herinneringen, dan zullen nieuwe en gelukkige dingen niet in je leven kunnen komen.  Als we herinneringen of oude gewoontes blijven ‘hamsteren’ (of andere dingen) is er geen ruimte om het nieuwe en positieve in te voeren.

Als we iets weggooien, zorgt de Geestelijke Wet van Flow ervoor dat er iets nieuws voor in de plaats zal komen.

Als we dezelfde gedachten en overtuigingen behouden, dan zullen we dezelfde voorwaarden en omstandigheden ontvangen. Volgens de Geestelijke Wet van Flow, als we beginnen te veranderen in positieve zin (ongeacht hoe onbeduidend of klein ze ook mogen lijken), iets anders zal tot je komen.

Dit is hoe de Geestelijke Wet van Flow werkt. ‘Als je iets anders wilt, zul je andere dingen moeten doen.

Zodra we herinneringen, gedachten en overtuigingen die niet meer nodig zijn loslaten, openen we de deur voor ‘nieuwe’ om binnen te komen.
Wij worden voortdurend begeleid door het heelal, hoewel de meeste mensen zich niet hiervan bewust zijn. Velen negeren hun onderbuikgevoel en intuïtie en verwerpen de ingevingen van hun ziel.

Wanneer we van binnen weten dat iets kan leiden tot problemen en ellende, maar we doen het toch, negeren we en verzetten we ons tegen de boodschappen van ons hogere zelf. Onze intuïtie is onze begeleiding van het heelal en als we het eren gaan we door het leven met de Geestelijke Wet van Flow.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.