Grote veranderingen

Het construeren van het nieuwe is in volle gang maar gaat niet zonder obstakels. De swingende slinger moet nog zijn balans vinden in het diepste van jezelf en zal effect hebben op dat wat er aan de buitenkant van jou gebeurd: het grotere plaatje. Het lopende proces van opheldering en zuivering binnen in jezelf met alle bekende bijbehorende effecten zoals ‘mood swings’ en emotie’s, het ervaren van de dubbelzinnigheid van de éne dag goed voelen en de andere dag slecht, verdrietig en angstig zijn en dat allemaal tegelijkertijd.

Het gaat over aan de éne kant een voet in het oude paradigma hebben staan en de andere al in het nieuwe. Het is een transitie fase omdat alles ook in transitie is op dit moment.

Wat we de komende periode zullen zien is dat er vele slechte dingen naar het oppervlak zullen komen. Veel blootstellingen en openbaringen, mensen die het lichaam verlaten, oorlogen en geweld in sommige vluchtige gebieden, het zijn de spelletjes van de nog steeds aan de macht willende blijvende machtsstructuren. We zien structuren en mensen’s geserveerde doelen van het toneel vervagen of zogezegd energetisch exploderen om hen te verwijderen van het speelveld van de nieuwe opbouw. Alles wat gebouwd is op alleen het oude paradigma zal zinken in het drijfzand waar het op staat. De grote ontwikkelingen en veranderingen zullen het eerst zichtbaar worden in de financiële en (geo)politieke spectra. De balans zal weer gevonden worden nadat de energieën en de 4 planeten weer in lijn komen te staan.

De wereld zal niet meer hetzelfde zijn zoals we het nu kennen. Er is geen goed of kwaad hierin te vinden. Het gaat alleen maar over het brengen van balans waar nodig en het wegwerken van de extremen. En los van die veranderingen zullen we ook een paar grote wereldse problemen opgelost zien worden… wellicht iets als Fukushima of iets dergelijks. Natuurlijk, verheffend voor allen, maar dit gaat nog niet over de verlichting (ascensie) omdat we nog niet allemaal aan die finish lijn staan om tegelijkertijd de sprong te wagen. Meer en meer van ons ontwikkelen zich tot hun echte originele entiteiten zoals bedoeld is. De kracht van binnen en de wetenschap van alles dat is. Het ‘honderdste aap effect’ kan ons de sprong brengen. Maar het ligt wel aan ons om de criteria om dat effect te laten werken voor elkaar te krijgen.

Door de veranderingen en het feit dat meerdere mensen qua frequentie in balans komen worden we meer en meer klaargestoomd om als individuën samen te werken. We hebben geen conservators, leraren, goeroes, meesters, controleurs, priesters, ministers, vertegenwoordigers, geloven en groepen meer nodig omdat zij allen onderdeel zijn van de oude paradigma structuur. We zullen zien dat vooruitgang geboekt zal worden zelfs in groepen of in tijdelijke transitie structuren. Er is niet één oplossing maar er zijn er velen. Het gaat meer om het aanpakken er van en het doen vanuit een ideologie vanuit de hart connectie en met de juiste intentie voor de gehele mensheid. Verborgen agenda’s en nog steeds er zelf iets uit willen halen voor eigen gewin of controle of meesterschap zal niet werken.

De verandering is wat wij allemaal als individuën teweeg gaan brengen. Misschien zelfs wel met een klein beetje hulp van enig transitie of structuur gereedschap. Dit alles echter alleen tijdelijk en met de juiste intentie en focus anders zal het niet tot wasdom komen. We zijn allemaal creërende individuele entiteiten. De eenheid vormt zich vanuit onze individuele krachten en de wetenschap dat we allen unieke expressies vanuit de bron zijn. Laat je hart en intuïtie je leiden gedurende deze magnifieke tijd en aanschouw hoe de wereld veranderd. Weet dat het altijd onverwacht zal zijn wat uit de mix van ingrediënten komt. We zijn nu aan het mixen en sommige dingen kosten tijd om tot het juiste mengsel te komen, maar wanneer de tijd daar is, zal het consolideren tot de plek waar het moet zijn en zal het perfect zijn voor allen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.