Herboren worden in het licht

Je begeeft je in een tijd en op een plek waar je jezelf herboren laat worden in het hogere licht. Terwijl je verblijft op een plek van niets, voel je jezelf een beetje verward. Als een kosmische ‘Gumby’ probeer je alles er uit te halen en er doorheen te drukken,  maar de muren van illusie houden je vast terwijl je figuurlijke vleugels blijven wapperen tegen de wind in.

Jouw leven is gelijk aan dat van het ongeboren kind. Je voelt obstakels, alsof de muren om je leven groter groeien en glad worden wanneer je omhoog probeert te klimmen. Je kreunt en zucht, je klaagt omdat de restricties meer en meer levendig worden. Je leeft in deze 3e dimensie en toch leef je ook als geest. Je lichaam lijkt gelimiteerd en kwetsbaar, daarentegen werkt de geest die er in zit magnifiek.

Dit is een tijd waarin de gelimiteerde perceptie van het mens zijn, samen wordt gevoegd met de oneindige en alwetende geest. Op dit moment voelen jullie jezelf waarschijnlijk als een rups, in een (te) strak zittend cocon. Je weet dat je bestemd bent om meer te zijn, maar alles in je leven wijst op minder. Je voelt diep in je essentie dat als je het probeert, je zou kunnen vliegen. Dan kijk je nog eens een keer goed naar jezelf en zie je alleen maar menselijk ontoereikendheid.

Het cocon om je heen wordt harder en dikker als de korst om onze planeet. Je beperkend in een zelf gemaakte gevangenis. Er lijkt geen uitweg in deze uitzichtloze wereld. Dan, op een dag, verschijnt er een klein licht in de hemel van jouw ‘pop’ wereld… je hart versnelt van hoop. De illusie van limitatie begint af te brokkelen.

Velen zien op dit moment dat kleine puntje van licht. De rups moet zich overgeven aan haar lot van het verworden tot een mooie vlinder. Het woord ‘overgeven’ is een #50 vibratie, een kracht plek voor mensen. Het vertegenwoordigd de 5 punten van de mens, één hand uitgestoken en één hand omhoog. Het getal 5 gaat helemaal over de mensheid overgevend aan de heilge vonk van binnen. Overgevend aan een begrip ven een nieuwe waarheid dat nog nooit in dit bewustzijn ervaren is.

Overgeven is accepteren in het menselijke proces. Het is innerlijk weten en vertrouwen hebben in wat de waarheid is, wanneer al het andere je limitatie laat zien. Het gat is klein in de gedachten van de rups, niet in de gedachte van haar Creator. In de geest van God is het groot genoeg om in de toekomst, de aarde van vlienders te voorzien. Geef je over en vertrouw op het proces. Laat los en weet dat het goddelijke plan zal werken, wat er ook gebeurd. De rups is juist gecreëerd om een vlinder te worden!

De cocon zou de rups nooit toelaten om uit te breken, want dat is wat een cocon hoort te doen. Het limiteerd, het beschermt, het houd je begrenst. De aarde houd je in een cocon totdat je klaar bent jezelf te bevrijden. De rups weet dat het moet blijven proberen, anders sterft het. Jouw geest pusht je ook door dat kleine gat naar het grotere licht. De aarde is altijd al een portaal van keuzes geweest. Alle keuzes leven in een scherpe punt van kracht. Als een mens, hanteer je dat zwaard iedere dag.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.