Het engelachtige menselijke DNA template, activatie en ascensie pt1

Dit artikel zal je het verschil tussen het DNA ‘mal’, of ’template’ en het twee strengen chemische DNA en hoe DNA activatie het basis proces is van spirituele evolutie helpen begrijpen.

Het Engelachtige menselijke DNA template bevat een scalaire golf blauwdruk voor 12 dubbele helix DNA strengen. De 12 dubbele helix DNA strengen zijn het authentieke engelachtige menselijke ‘Diamond Sun’ DNA template. Elke streng template of energetische streng blauwdruk bestaat uit 12 vuur letters die als intentie vertaald dienen te worden in 12 grote chromosomen. Een vuur letter is een scalair golf programma, gekapseld binnen het DNA template dat de diversiteit van vorm creëert.

Het DNA template wordt gevormd door specifieke arrangementen van vuur letters die manifestatie of materie, biologie en geweten controleren.

Scalaire golven zijn staande golf punten opgebouwd uit hoeveelheden bewuste energie. Scalaire golven zijn multidimensionale staande golf patronen die uitgaan van een vastgezet punt van geluid of toon vibratie binnen een morfogenetisch veld. Scalaire golven lijken van een plek naar de ander te bewegen, maar in werkelijkheid zijn het stilstaande punten van licht en blijven op één plak staan.

DNA zijn eigenlijk observeerbare porties van chemische vertalingen van scalaire golf programma’s die voorkomen in het morfogenetische veld. Echter, het scalaire golf deel van het DNA, het deel onder het deel dat wij zien worden ‘vuur letters’ genoemd. Dit is een oude term gebruikt middels ‘Enochian’ leringen en in de Hebreeuwse geschriften praat men ook over vuur letters. Zij hadden het over de scalaire golf patronen die, wanneer geactiveerd binnen het DNA, het lichaam toelaat in licht te veranderen. Het staat de deeltjes en anti-deeltjes toe te fuseren, om in vuur op te gaan en naar de volgende octaaf te gaan. Ze hadden het dus over de geheime mechanica van hogere evolutie, de sleutel naar het openen van de relatie tussen de mens en God. Ze wisten dat er een geheim naar ascensie / verlichting was en het opgesloten zat in de ‘vuur letters’. En ze hadden gelijk.

Het DNA template waar we het nu over hebben bestaat in wat het ‘morfogenetische veld’, of vormhoudende blauwdruk wordt genoemd. Alle vormen van materie en bewustzijn, inclusief planetaire lichamen en menselijke lichamen, manifesteren zich middels een morfogenetisch veld (of vormhoudende blauwdruk) wat bestaat uit een hoeveelheid kristallijn, een electro-tonale energetische substantie dat opgebouwd is uit bepaalde frequentie patronen.

Vormen of gedaantes komen middels manifestaties en evolueren, als patronen bestaande uit frequenties die in het gedaante’s morfogenetische veld worden getrokken, van de dimensionale frequentiebanden uit het verenigde veld waarin het morfogenetische veld is geplaatst.

Het naar zich toe trekken van deze frequentie breidt het morfogenetische veld geleidelijk uit en creëert evolutie van de vorm progressief omhoog door het 15 lagen tellende dimensionale universum. Dit is het proces van DNA activatie – de aanwas van licht en naar zijn of haar’s veld en DNA template, om de vuur letters te activeren die het mogelijk maken om in contact te komen met een hoger niveau van bewustzijn.

Maar hoe hoort dit dan te werken als het DNA template normaal functioneert? Elk van de 12 natuurlijke chromosomen karakteristiek voor iedere streng van het 12 strengen engelachtige menselijke DNA, is gebouwd op een genetisch alfabet van 12, geen 4 nucleotide gebaseerde chemicaliën.

Elk van de 12 natuurlijke chromosomen per streng worden gevormd door één primaire DNA template vuur letter. De chemische vertaling van de natuurlijke chromosomen wordt gevormd door de energie relaties tussen één magnetisch basis deel en haar basis code, door één electrische anti-deel acceleratie code en de 12 minuten vector codes die de structuur van één vuur letter in het DNA template vormen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.