Het omzetten van angst

Wat houd je tegen je magie te gebruiken? Angst is een geloof dat vibrationeel niet in lijn is met je ware zelf. Angst is eigenlijk een gereedschap in het verlichtingsproces omdat het datgene in het licht zet wat niet meer voor je werkt. De kracht van de waarheid zal alle angsten verdrijven, wat zorgt voor een magische transformatie van je leven.

“Er zijn maar 2 emoties: liefde en angst. Alle positieve emoties komen van liefde, alle negatieve van angst. Vanuit liefde vloeit, geluk, tevredenheid, vrede en blijdschap. Van angst komt boosheid, haat, ongerustheid en schuld. Het is waar dat er maar twee primaire emoties bestaan (liefde en angst).

Het is echter geschikter om te zeggen dat er alleen liefde of angst is, omdat we deze 2 emoties niet tegelijk kunnen voelen, op exact hetzelfde tijdstip. Het zijn tegen over gestelde begrippen. Als we angstig zijn, zijn we niet in een moment van liefde. Wanneer we ons in een plek van liefde begeven, kunnen we nooit op een plek van angst zijn.” (Elisabeth Kubler Ross)

De enige plek waar angst niet kan bestaan is in onze harten. Verlichting (ascensie) houd het zich meester maken van de geest en het vinden van de waarheid in ons hart in. Leugens en oordelen kunnen daar niet bestaan, net als boosheid, jaloezie of ongerustheid. Niets kan jou deren wanneer je leeft in je ’thuis basisi’, in jouw waarheid. Als je je daar begeeft, kan niets uit de wereld je schaden. Angst bestaat alleen maar buiten jezelf. Verlichting gaat over het bewegen van angst naar liefde.

Onze grootste angst bestaat uit het kijken naar ons innerlijk om er achter te komen wie we werkelijk zijn. In vorige levens is er misschien met ons gespot, of zijn we vermoord omdat we ‘magie’ in praktijk brachten of simpelweg de waarheid spraken. Die emotionele ‘stempel’ licht in ons DNA en wacht er op verwerkt te worden in dit leven.

Waarom zijn we zo bang om te sterven?

Om angst te kunnen omzetten, moet je eerst echt zeker weten wie je bent. Je bent een sprankje licht van de bron en er iets niets krachtiger dan dat licht wat in je zit. Die vonk dooft nooit en het is in dit menselijke lichaam gekomen om fysieke incarnatie te ervaren.Hoe kun je ooit voor iets angst hebben als je dit statement volledig omarmt?

Als we nog een stap verder kijken, er zijn mensen die bang zijn voor het oordeel van de ‘bron’, of God zoals u wilt, wanneer men het lichaam verlaat en richting hemel ‘rijst’. Tevens zijn er mensen die weten dat we alleen onszelf beoordelen wanneer we ons fysieke lichaam verlaten en een ‘review’ op ons leven voorgeschoteld krijgen, en dat is vreemd genoeg beangstigender dan God die over hen oordeelt. Om geen angst te hebben voor het overlijden en naar de ‘andere kant’ te gaan, is het een goed idee om een ‘mini review’ over je leven te houden en de gebieden van je leven te identificeren waar je niet trots op bent.

Het allereerste wat we dan moeten doen om sommige situaties te rectificeren is onszelf en andere te vergeven. Dan kun je er over nadenken hoe de resterende situaties te balanceren, om je geweten schoon te krijgen en de zelf opgelegde angsten te weten het ‘niet het juiste pad bewandelen’, of ‘niet goed genoeg zijn’ in dit leven los te laten. Er zijn zo veel situaties bewust voor ons opgezet om iets te ervaren en we zullen verrast zijn als we er achter komen hoe het zich allemaal gemanifesteerd heeft en waarom dingen zo gebeurd zijn – er zijn 2 kanten aan ieder verhaal! Dit is een prachtige manier om de angst over hoe we onze levens geleefd hebben  te verwerken. Door te realiseren dat de meeste situaties gepland zijn, kunnen we ook de angsten die geassocieerd zijn met het slachtoffer zijn verwerken.

Maar angst(en) voor dingen als slangen en spinnen dan?

Velen van ons zijn bang gebeten te worden door een spin of een slang, wat een manifestatie zou kunnen zijn van een vorige situatie zoals verraden worden. Om de angst om gebeten te worden te los te laten, realiseer je dan eerst dat als het dodelijk zou zijn, het niet zal gebeuren of je moet vantevoren dit als je ‘exit’ uit dit leven gepland hebben. Als je dat niet gepland hebt, en je wordt toch gebeten, zou je dit overleven en leert het je dat dit een les zou kunnen zijn. Als je geen fatale beet of les gepland hebt, wordt je niet gebeten! Dus er is niets om bang voor te worden als alles al bekend is! Eigenlijk kun je dit denkproces prima gebruiken om welke gedachte van angst maar ook te verwerken. Het klinkt wellicht te simpel of een fantasie om waar te zijn. Het is onze angst voor de waarheid dat eenvoud betwijfeld.

Dit soort angsten moeten omgezet worden wanneer we naar het bewustzijn in de  5e dimensie willen verhuizen waar alle gedachten en angsten zich veel sneller manifesteren.

Terwijl sommigen van de mensheid liefde zal manifesteren, zullen sommigen ook hun grootste angsten laten manifesteren. Het gebeurt al .Als iemand obsessief over kanker nadenkt omdat zijn of haar moeder het ook heeft gehad is de kans groot dat het gaat gebeuren. De grootste uitdaging in dit geval ligt in het veranderen van je gedachten.

Hoe worden angsten gelinkt met eerdere levens?

Onze angsten ervaren en ze omzetten verwijderen complete levens met emotionele bagage. Velen van ons werden in het verleden vermoord omdat we onze waarheid spraken, of omdat we alchemie herinnerden, de kracht van het omzetten en overdragen. Sommigen van ons die zich de krachten konden herinneren werden gelokt door ‘het duistere’ door ze te gebruiken voor macht en controle of om anderen te schaden. Sommigen van ons werden gefopt wanneer we geprogrammeerd werden met  gedachten dat we onze krachten gebruikten voor het kwaad, wanneer in werkelijkheid we dat totaal niet deden.

Wat er ook in onze cellen opgeslagen ligt, de ervaringen blijven bij ons en kunnen verwijderd worden door simpelweg de mogelijkheden die ze veroorzaakt hebben te erkennen en door er bewust van te blijven wanneer de angst onze levens binnen sluipt. Het is aan ons om door de emoties heen te werken die er aan vast hangen, en ons er aan te blijven herinneren dat we niets hoeven te vrezen, het is allemaal een illusie. Wat je ook overkomt, zelfs het verliezen van je fusieke lichaam, kan je geen kwaad doen en we zijn na zo’n gebeurtenis weer een vibrationeel niveau gestegen. We krijgen tevens meer beschikking over de redenen waarom dingen gebeurd zijn en we kunnen onze ziel families bezoeken aan de ‘andere kant’.

Het omzetten van angst brengt compleetheid.

De vreugde in het verliezen van alle angsten, maakt plaats voor ruimten waarin we nieuwe mogelijkheden kunnen creëren. De oude programma’s worden weggewassen door waarheid en licht, we kunnen niet langer bespeeld worden omdat we er achter zijn gekomen hoe te kunnen waarnemen binnen onze harten. Heling, verrekening en het restaureren van het het lichaam om deze menselijke ervaring meester te worden, kan gecompleteerd worden wanneer we vanuit angst naar liefde verhuizen.

De gedachte, intentie en bewustzijnsprocessen in deze series bestaan en mengen met elkaar en zijn een omvangrijke gids om te helpen jezelf voor te bereiden op een magische transformatie, door jezelf jouw gebruiksaanwijzing te laten vinden van je lichaam binnen de ruimte van het hart. Angst was het slot op de deur, en wanneer dat weg is, is niet alleen het slot weg maar wordt de deur verlicht van binnen uit. De angst voor succes moet nu omgezet worden naar kracht voor verlichting (ascensie). Het enige wat je hoeft te doen is de deur te openen en een eerste stap te nemen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.