Het vredesplan van de Arcturiërs

De Arcturische afgezanten hebben een belangrijke boodschap over liefde voor de mensheid gesitueerd op aarde. Ik wil graag die boodschap delen met u omdat het betrekking heeft op onze toekomst als menselijk ras.

Liefde is de ultieme vibrationele frequentie wat het universum samenbrengt tot één grote lofzang van harmonie. Liefde creërt Kosmos in plaats van Chaos. Ons concept, zelfs het woord ‘Liefde’, als een primaire westerse cultuur, omvat bij lange na niet de betekenis die Arcturiërs leren over Liefde. Met een nieuw begrip van Liefde is het de missie van de Arcturiërs om de mensheid aan te sporen zichzelf spiritueel te onderrichten zodat de mensheid kan groeien naar een volgende fase van planetaire ontwikkeling. Het werk wat gedaan wordt door natuurkundigen middels de ‘Super String’ theorie is een goed uitgangspunt om een nieuw begrip te krijgen van het woord Liefde. Zonder te discussiëren over de complicaties van de moderne fysica, de ‘Super String’ laat de dimensionaliteit en realiteit van ons universum verrijzen.

De vibrationele frequentie van de Super String laat onze ervaringen verrijzen op een kwantum niveau die onze realiteit creërt. Als mensen leren we dat Liefde een soort gemoedstoestand of emotie is, wellicht voor sommigen gewoon een passerende fase in hun leven. De Arcturiërs zien Liefde als synoniem met de diverse werkingen van het universum, in essentie de Super String wat leven geeft aan alles wat Liefde ziet als de essentie van leven wat bewustzijn baart, pas dan kunnen we onze realiteit aanpassen. Als we dit begrip onze gedachten laten doordringen middels meditatie en stilte, beginnen we verandering om ons heen te waarnemen. De vibrationele frequentie van Liefde zal eigenlijk een aura vormen als uitbreiding van het lichaam, het individu in een soft wit licht laten ‘baden’. Het aura zal het lichaam strak omhullen zo rond de 45-90 cm en daarna minder rigide met een radius van ongeveer 3,5 meter in alle richtingen. Nu we boodschap over Liefde van de Arcturiërs beginnen te begrijpen zullen we andere individuen tot ons aantrekken dat een collectief gaat vormen die allemaal in de zelfde frequentie vibreren.

Het collectieve bewustzijn van de mensheid kan alleen veranderd worden door Liefde, het ultime doel wat verrijzen kan toebrengen bij alle andere vibraties. Het verhogen van het niveau van bewustzijn van de mensheid is het ultieme plan voor de vrede en moet tot stand komen door een nieuw soort begrip van Liefde,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.