Je hebt het goed gedaan..! Pt1

Geduld is een schone zaak en een deugd waar we iedere dag in ons leven mee te maken krijgen. Sommigen van jullie brengen geduld hebben moeiteloos in de praktijk, terwijl anderen moeite hebben met dit en waarvan de ontwikkeling om geduld te hebben op een heuse uitdaging kan uitlopen. Begrijp goed wat het betekend om geduld te hebben lezers. Als je geduld toepast, demonstreer je dat je jezelf onder controle kunt houden, je kalmte spreekt je vermogen toe om rustig te blijven zonder dat angstgevoelens het over kunnen nemen en je succesvolle terughoudendheid kan breken en paniek het resultaat wordt. Wij zien de moeite om geduldig te blijven bij velen van jullie. Die specifieke karaktertrek is lastig te ontwikkelen en te adopteren als een deugdelijke actie. Geduld toepassen en het vasthouden van kalmte lieve lezers, vraagt een flinke dosis discipline en focus.
 
Als je een flinke dosis geduld illustreert, laat je stilletjes iedereen om je heen weten dat je gegroeid bent in volwassenheid, je hebt een bepaald niveau van spirituele groei bereikt en geleerd hoe je emoties te controleren. Je laat ons zien hoe gebalanceerd je bent op alle gebieden van je leven. Velen van jullie zullen dierbare zielen voorbij hebben zien komen die geduldig zijn, sommigen meer dan anderen, maar dat betekend niet dat zij nooit ongeduldig kunnen zijn, zij hebben alleen een hoog tolerantie niveau en dat is iets wat jullie allemaal kunnen bereiken. Wanneer je in het gezelschap bent geweest van iemand anders die ongeduldig is geweest, merk je dat deze persoon dwangmatig reageert. Ze komen niet  snel genoeg op het verwachte resultaat uit. Vele lieve zielen die vaak ongeduldig zijn willen onmiddelijk resultaat zien waar in feite tijd voor nodig is om tot het gewenste te evolueren.
 
De ongeduldigen zijn net als jonge kinderen die naar de snoepwinkel gaan, ze willen eigenlijk al het snoep in de winkel hebben en de ouder of verzorger moet geduld en controle tegelijkertijd uitoefenen, daarnaast nog eens aangeven hoeveel keuzes ze hebben en de hoeveelheid die ze mogen nuttigen. De meeste kinderen zijn ok met simpele parameters waarbinnen te manouvreren maar er zijn er ook die wat meer ijver en ja… geduld vragen. Begrijp goed dat succes in deze zaken en deze reis constant veranderd en vraagt om je eigen tempo te behouden, een tempo dat er voor zorgt dat je steeds iedere puzzel kunt oplossen. Je zult zien dat terwijl je je geduld tot grote hoogten wilt brengen je realiseert dat discipline en verplichting belangrijk is.
 
Als je aan een bepaalde eigenschap werkt, groeien andere aspecten ook. Denk er aan mensen, als je geduldig bent laat je de ander weten dat je weet hoe je emoties in toom dient  te houden en je jezelf makkelijk onder controle houd. Zij die een ‘kort lontje hebben’, of nog niet geleerd hebben ‘hun tong af te bijten’, kunnen meer problemen vertonen bij het proberen geduldig te blijven, maar niets is onmogelijk mijn vrienden. Als je iets wilt bereiken en het is belangrijk genoeg, dan zul je uiteindelijk slagen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.