Je hebt het goed gedaan..! Pt3

Begrijp goed lieve mensen, als je een leven vol stress leeft, kan deze levenswijze je vasthouden in een denkpatroon dat je fysieke gezondheid kan aantasten. Jouw eigen vermogen om helder te denken wordt gecompromitteerd en de gemoedsrust die eens was bereikt verdwijnt totdat je eens weer leert om jezelf onder controle te houden. We hebben al vele zielen gezien die hun relatie compromitteerden vanwege hun ongeduldige houding. Plotselinge boze uitbarstingen als het verlangde niet gebeurt zijn dan vaak het antwoord.

We zien ook vaak mensen anderen afkappen midden in een zin als ze aan het praten zijn alleen maar omdat men denkt dat datgene wat zij zelf willen zeggen belangrijker is of zwaarder weegt. Echter voor ons, wat ieder wil zeggen en delen heeft evenveel waarde. En ieder van jullie kan nog zoveel groeien als je de tijd neemt om aandachtig te luisteren naar de ander. Het is hierbij niet relevant of je een ouder, student, werknemer, werkgever of iets anders bent, gebrek aan geduld creëert instabiliteit en illustreert naar anderen dat je onbereikbaar bent. De manager van een bedrijf die ongeduldigheid laat zien geeft in stilte aan dat men geen tijd heeft om naar de werknemer te luisteren. Vaak creëren deze zielen beangstigende situaties omdat ze neigen te overreageren op simpele zaken op het werk vlak. Ongeduldige mensen neigen naar overbezorgdheid: ze zitten vol met een overvloed aan nerveuze energie.

En als deze energie zich opbouwt, kan het leven om hen heen zeer oncomfortabel worden. Familie en vrienden vinden het vaak moeilijk om wat voor ‘quality time’ dan ook te spenderen met iemand die ongeduldig is omdat het hen beangstigd of hen bedroefd maakt. Vele lieve zielen die de tendens hebben om ongeduldig te worden vinden vaak ook dat ze harder moeten werken dan de ander. Ze genieten niet van het behaalde resultaat uit het harde werk en geven de voorkeur om te werken in plaats van relaxing tijd te besteden met geliefden. Dit soort ontwikkelingen kunnen een diepe uitwerking hebben op het lichaam, je pleegt namelijk roofbouw. Het is belangrijk zelfs voor diegenen die ongeduldig zijn om manieren te vinden hoe hun drukke leven te balanceren. Ongeduldig zijn wordt vaak ook gezien als arrogantie en velen die arrogant zijn hebben ook iets egocentrisch in zich.

Ongeduldige zielen worden gezien door velen die de aarde met hen delen als veeleisend en onverschillig. Ja inderdaad, de wereld waar je in leeft vraagt van je om sneller te schakelen maar dat neemt niet weg dat dat een vrijbrief is om grof en onaardig te worden. Begrijp het goed, ongeduldig zijn is contraproductief. Leer om te vertrouwen op je inspanningen en herinner je dat de vele uren die je er in gestopt hebt uiteindelijk groot succes en voldoening gaan leveren. Bedank jezelf voor de inzet die je gegeven hebt, erken het harde werk dat je geleverd hebt. Als je geduldig en samengesteld bent dan weet je dat je het vermogen hebt om meer te begrijpen op alle gebieden des levens. Je demonstreert dan duidelijk dat je begrijpt wat er van je gevraagd wordt en je bekend bent met de vooruitgang op deze reis.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.