Je hebt het goed gedaan..! Pt4

Je hebt geleerd om de vele zegeningen te herkennen die bij iedere stap op je pad tot je gekomen zijn en je hebt ze beantwoord met grote dank en tevredenheid. Geduldig zijn laat je een kans geven van je eigen inspanningen, vaardigheden en alles wat jij bent te waarderen. Als je geduldig zijn in de praktijk brengt, laat je een toename van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling toe en we moedigen jullie aan om te genieten van deze positieve toevoeging aan jezelf, het komt voort uit jouw inspanningen die jouw eigen succes voortbrengen. Het is tijdens deze momenten dat je jezelf de tijd gunt om terug te kijken hoe ver je het eigenlijk geschopt hebt en jezelf daarmee te feliciteren. Het maakt niet uit hoe groot of klein je verworven kennis of voltooïng is, waar het om gaat is dat je door gezet hebt, je hebt tolerantie getoond en je hebt het goed gedaan.

Ieder van jullie heeft de bekwaamheid om meer geduldig te zijn. Zelfs als je ‘denkt’ dat je deze deugd compleet onder de knie hebt, zul je op een bepaald punt een pad tegenkomen dat je middels deze positieve karakteristiek uitdaagt. Om deze hoognodige ‘skill’ verder te ontwikkelen, stellen we voor dat je leert om in het nu te leven en te realizeren dat de toekomst komt wanneer het dient te komen en geen moment eerder.

Stop met het ontkennen van jouw mogelijkheid om van het ‘nu’ te genieten. Begrijp en accepteer dat net als vele andere zielen denken dat ze weten wat de waarheid is, zij ook een andere perceptie hebben van wat het betekend om geduldig te zijn. Maak een punt om te begrijpen en eventueel te noteren wat het voor jou betekend om geduldig te zijn en wanneer je dit doet, onderzoek de mogelijkheid je verwachtingen te herdefiniëren. Kijk naar eer en geweten en stel vast dat wat je van je ondernemingen en pogingen verwacht niet realistisch is. Je zult waarschijnlijk jezelf een beetje meer tijd moeten geven om de goals die je jezelf hebt toegelegd te bereiken. Opnieuw je goals onderzoeken betekend absoluut niet dat je zwak bent of het nooit zult halen, het laat je zien dat je realistisch kijkt naar de complexiteit van wat je probeert te bereiken.

Je probeert geduld toe te passen op een snelheid die het best bij jou past en dat er nog steeds voor zorgt dat je je werk gedaan krijgt. Terwijl je op reis zit om bepaalde goals of doelen te bereiken, hou dan je beperkingen in gedachten. Je zult je wellicht realizeren dat door meer tijd te besteden aan het ontwikkelen van je innerlijke kracht, je beperkingen minder prominent worden en je leert hoe je tijd efficient en effectief te managen. De weg die jij moet afleggen is om te genieten, niet om af te raffelen. Terwijl je de reis begaat, wees nooit bang om iets te vragen of begeleiding te vragen aan anderen. Wanneer je de hulp van iemand anders inschakelt, leren jullie tegelijkertijd van elkaar. Werk aan jezelf terwijl je wacht op het moment dat alles perfect op z’n plaats valt. Als je meer in jezelf gelooft, heb je het geloof dat alles goed zal komen. Begrijpenderwijs ben jij wel degene die het werk en de taak moet uitvoeren maar geloof brengt je de hoop van een positief resultaat.

Het maakt niet uit waar je je bevindt op de reis lieve mensen, je zult er achter komen dat balanceren de sleutel naar succes is. Het is belangrijk om tijd te maken om te genieten van het leven terwijl je werkt om je doelen te bereiken. Begrijp waarom je een periode van ‘rondrennen’ nodig had, leer wat belangrijk was voor jou op een zeker moment en hoe je deze informatie kunt gebruiken als je erachter gekomen bent. Dit is jou reis lieverds! Het is aan jullie: het is jullie beslissing om het geduld niveau wat je bij je draagt op te krikken en bekijk je eigen persoonlijkheids drang met bloeiende activiteiten. Je nieuw hervonden evenwicht zal je helpen een sterkere en meer capabele JOUW te maken.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.