Jouw Aura

Elk levend wezen heeft een Aura. Ieder deeltje, atoom en cel wordt omgeven door een energieveld of kracht bekend als de Aura. Jouw Aura bevindt zich ongeveer een armlengte rondom het hele lichaam. De Aura heeft een reeks van lagen.

Het ‘Etherische Lichaam’ is de eerste laag.Het heeft dezelfde structuur als het lichaam, inclusief alle anatomische delen en organen. De web-achtige structuur van het etherische lichaam is constant in beweging, zichtbaar voor de helderziende: vonken van blauw / wit licht bewegen langs de energie lijnen rondom het hele fysieke lichaam. Het strekt zich uit van ongeveer een 0,5 tot 5 centimeter van het fysieke lichaam.

Het ‘Emotionele Lichaam’ is de tweede laag en wordt geassocieerd met gevoelens. Haar structuur is meer vocht vast dan het etherische en heeft niet exact dezelfde lijn van de fysieke, maar volgt in plaats daarvan ruwweg de contouren van het fysieke lichaam. Het lijken gekleurde wolken van fijn stof die voortdurend in een vloeiende beweging zijn en strekt zich uit van ongeveer 2,5 centimeter tot 7,5 centimeter van het fysieke lichaam.

Het ‘Mentale lichaam’ is de derde laag van je Aura. Het gaat voorbij de emotionele laag en bestaat uit nog fijnere stoffen die allemaal verbonden zijn met gedachten en mentale processen. Dit lichaam verschijnt meestal als een helder geel licht wat zich uitstraalt over het hoofd en de schouders en zich uitstrekt rond het hele lichaam. Het bevindt zich ongeveer 7,5 tot 20 cm van het fysieke lichaam.

Het ‘Astrale lichaam’ is de vierde laag. Het is ‘morphous’ – dat wil zeggen, bij gebrek aan definitieve vorm, en is samengesteld uit wolken van kleur, mooier dan die van het emotionele lichaam. Het astrale lichaam heeft meestal dezelfde set kleuren als het emotionele lichaam, maar is meestal doordrenkt met de rose kleur van de liefde. Dit lichaam strekt zich uit 15 tot 30 centimeter van het fysieke lichaam.

Het ‘Etherische Sjabloon Lichaam’ is de vijfde laagen wordt zo genoemd omdat het alle vormen die er bestaan ​​op het fysieke vlak in een ‘blauwdruk’ bevat. Het ziet er eerder uit als het negatief van een foto. Het is de blauwdruk (of perfecte vorm) voor de etherische laag om aan te nemen en het strekt zich uit ongeveer 30 tot 60 centimeter van het fysieke lichaam.

Het ‘Celestial of Hemelse Lichaam’ is de zesde laag van je aura en is het emotionele niveau van het Spirituele vlak. Het is het niveau waarmee we spirituele extase ervaren en kan worden bereikt door middel van diepe meditatie en het strekt zich 60 tot 75 centimeter van het fysieke lichaam uit.

Het ‘Ketheric Lichaam’ of ‘Causale Lichaam’ is de zevende laag. Dit is het mentale niveau van het Spirituele vlak. Wanneer we ons bewustzijn op dit niveau weten te brengen, weten we dat we een zijn met de Schepper. Het strekt zich uit van 75 centimeter tot 1 meter rond het fysieke lichaam.

Je Aura is een energieveld dat je compleet omringt, net als bij alle andere levende wezens en is essentieel voor het leven. Zielzoektocht.nl zal een enorme hoeveelheid informatie over de verschillende gebieden van je aura binnen haar pagina’s en berichten plaatsen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.