Leef je leven vol overgave

Ik wens je licht in je donkerste uren. Wanneer het leven te verwarrend of leeg lijkt en wanneer je pad in de schaduwen van pijn, twijfel, wanhoop of onrust lijken te liggen. Ik hoop dat je het licht vind dat je de dingen laat zien zoals ze echt zijn en wat ze betekenen, omdat iedere nacht eindigd, iedere storm ooit gaat liggen en licht en vrede altijd terug zullen komen.

Ik wens je de kracht toe een perspectief te zien dat je in staat stelt de pracht van de duisternis te ervaren, hoe bedreigend je huidige situatie ook is, of hoe ongemakkelijk je je ook voelt. Er is altijd licht aanwezig en te vinden, of dat nu het licht van de creator is of het licht van een goede vriend, of zelfs het licht in ons zelf wat de kracht en macht is waarmee we allemaal tot zekere hoogte gezegend zijn.

Ik wens je het vermogen toe om een licht in jezelf te ontwikkelen, om je spirituele pad te versterken, om het geloof in jezelf te helpen groeien en te laten gedijen. Je bezit de gave van zelfvoorziening en de mogelijkheid te groeien tot een persoon die sterk en bekwaam is. Maar groei niet te hard en sterk, zodat je de hulp en liefde van anderen die er voor je willen zijn niet afwijst. Balanceer je kracht op basis van jouw en en andermans behoeften om te helpen en anderen te tonen dat je om hen geeft.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.