Liefde en haar ‘menselijke’ grenzen… pt2

Je verliest niemand tijdens jouw menselijke levens ervaring, je ervaart deze belevenis op deze planeet om te groeien en jezelf met kennis te verruimen. Het is niet te bevatten hoe ver je door zult groeien tot je onder de inperking en onderdrukking vandaan stapt en je hart compleet opent. Want het hart weet de waarheid en de waarheid is er gewoon.

De grenzen die rond het concept LIEFDE zijn gezet zijn vervormd, want waarom zou je regels plaatsen rond LIEFDE dat eigenlijk vrij om je en door je heen dient te vloeien? Waarom zou je jouw energie signatuur inhouden voor een ander om van je te houden? Velen bewandelen deze planeet in frustratie en angst, gelovend dat door wat voor reden dan ook men niet beminnelijk zou zijn en toch falen te begrijpen dat LIEFDE de structuur van het universum is. ALLES IS LIEFDE want ALLEN ZIJN en we zijn ALLEMAAL EEN. Begrijp je waar we naar toe willen lieve lezers?

De familie is waar de vervorming begint en ligt verankerd, want de oude aarde wist dat insluiting van hen die ook fysiek familie zijn een dichtere vibratie hebben dan zij die buiten de familie band vallen. Vandaar loopt menigeen nu op een dun koord tussen wat het hart begeert en de vrijheid en wij begeleiden je om deze patroonvorming te doorbreken. JIJ BENT NIET je menselijke familie, JIJ BENT NIET jouw vrienden, alleen JIJ bent JIJ of jezelf en we vragen je deze woorden te herhalen en dwars door je hart te sturen want jouw hart kent de waarheid.

Laat jij de LIEFDE die er IS jou de WAARHEID zien lieve mensen? Laat jij los en sta je het unversum toe de wonderen van JOUW ZIJN te laten zien? Of val je voor het rookgordijn en de spiegels van de oude 3D wereld die je leert dat liefde niet bestaat? Om de oude wereld te laten overleven en gevoed te worden door lagere dimensie frequenties, moest het concept LIEFDE opnieuw uitgevonden worden voor het menselijke ras. Dus LIEFDE is je geleerd als iets wat angst inboezemd, iets wat verdragen moet worden en dat is vervorming lieve mensen. Want LIEFDE IS gewoon en het kent geen grenzen, geen regels en geen beperkingen. Geloven dat de ‘liefde pijn doet’, houd je binnen de beperking gecreëerd door anderen voor jou. Begrijp je dat? Om vrij in LIEFDE te kunnen lopen moet je begrijpen dat je zelf VRIJ bent en dat je BENT.

Om LIEFDE te definiëren is te vergelijken met het definiëren van wind of regen, het is als het definiëren van ademen mensen en we vragen jullie allen om te beginnen met het neerhalen van de muren die jullie toegelaten hebben anderen om je heen te bouwen, in vele gevallen anderen de muren voor jou bouwend. “LIEFDE is het antwoord, wat de vraag ook is” is ons motto vanwege haar waarheid. LIEFDE lost iedere andere frequentie op omdat het de hoogste frequentie is in het universum. Het is de balsem voor je ZIEL wanneer het toegestaan wordt vrij te vloeien, om en door je heen. Laat het toe je te helen, laat het toe je kennis en geest te verruimen en laat het je de waarheid zien.

Als je iemand anders hoort beweren ‘het is alleen omdat ik van je hou, dat ik …’, doe dan een stap terug, omdat men op zo’n moment een muur om je heen wil bouwen puur uit angst. Het is niet JOUW verantwoording hen te helpen de muur te bouwen want de muur is niet de WAARHEID. LIEFDE IS ER GEWOON lieve mensen. Vele muren zijn aan het omvallen en de angst die nu gegenereerd wordt is geboren uit de leer die bepaald dat muren en grenzen nodig zijn omdat anders chaos zal regeren. ALLES IS gewoon lieve mensen, jij creëert van moment tot moment, waarom heb je een grens nodig als je in balans bent en vrij???

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.