Onze universele familie [pt 1]

De evolutie van de mensheid heeft zich op volle stoom gemanifesteerd door de eeuwen heen, maar heeft een sneltreinvaart aangenomen in de laatste eeuw, omdat meer en meer zielen dingen beginnen te begrijpen waar men voorheen geen vat op had.

We zien de diepe spirituele zoektocht waar velen van jullie je in bevinden en we kunnen jullie vragen alleen maar aanmoedigen en je er aan herinneren, dat we altijd hier bij je zullen zijn en dat het de omvang van je eigen overtuiging is hoe je dat ervaart.

Als je kunt toegeven aan je eigen ‘geloven’ en ‘weten’, en daarmee bedoelen we ‘echt weten’, dat we echt zijn en bij je zijn, samen met je lopen op ieder moment, dan zul je een sterke en constante connectie ervaren.

Als je jezelf los laat van het geloof dat we echt zijn en bij je zijn, dan zul je op een natuurlijke manier ervaren wat je voor jezelf gezaaid hebt. Het punt waar we naar toe willen is dat jullie altijd de schepper van jullie eigen ervaringen zullen zijn en waar je ook naar toe besluit te gaan, het wordt beslist door jezelf, niet door ons.

Het verbreden van de horizon

We zien met liefde en vreugde de vooruitgang die geboekt wordt op jullie spirituele pad nu velen van jullie trachten je begrip van alles wat spiritueel gebaseerd is te verdiepen en hoe dieper je gaat, hoe breder de horizon wordt, op ieder vlak.

In de fysieke manier, krijgt je lichaam op dit moment een upgrade nu je cellen zich veranderen middels de heilige verandering van een kopie naar een heldere waar je wellicht al zoveel over gelezen of gehoord hebt.

Op spiritueel niveau, ontdek je dingen die normaliter moeilijker waren te verkrijgen of ervaren en het is om deze reden dat we je vragen in te zien dat je een mooie toekomst tegemoet gaat, gevuld met expansie en begrip van zo veel dingen die je jezelf hebt laten vergeten gedurende zo’n lange tijd.

De mensheid heeft de weg voor je geplaveid door de lagere dimensies en is nu klaar om de volgende cyclus te ervaren in jouw evolutionaire groei en in deze cruciale tijden van verandering, leert het ‘gewone volk’ om samen te komen en in harmonie onder elkaar te leven, in plaats van het vechten en pijn door te geven binnen ons collectieve bewustzijn.

Zo veel liefde wordt opnieuw aangestoken in de harten van het aardse miryad van zielen, van wie je het waarschijnlijk zelfs nooit verwacht had, en we vragen je verassingen te verwachten in de toekomst die je creeërt, want veel kan gebeuren op zowel individueel als planetair niveau dat je nooit voor mogelijk had gehouden.

Veel kan ook gebeuren in de loop van je persoonlijke leven vanaf nu dat je zal verrassen, en er kan ook veel verrassen in je fysieke realiteit dat zeker nog zal gaan opvallen op zijn zachtst gezegd.

Wat we bedoelen is dat de veranderingen die nodig zijn voor jouw gemeenschap tot wasdom kunnen komen in een bijzonderen en snelle manier voor velen, want veel gebeurt op dit moment om de planeet te helpen in het licht te brengen vanuit jouw immer dunner wordende sluier.

Terwijl we veel gedaan hebben en zullen blijven doen voor jouw aardse ascensie (verlichting), de inspiratie en het vermogen ligt in het wakker worden van de mensheid om de grootste veranderingen waar je vast over gehoord hebt te bekrachtigen.

Zelfs de wakker wordende ‘Lightworkers’, die nog denken dat ze helemaal niets gedaan hebben, hebben veel positieve energie naar het collectieve bewustzijn van de mensheid gebracht en deze positieve energie is nodig en wordt gelukkig benut in jouw collectieve bewustzijn om de altijd doordringende pijn en scheiding om te zetten.

Als je de puurste vibratie die je kan vinden kunt uiten, heeft jouw complete collectieve bewustzijn er immens baat bij.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.