Spirituele leraren

Velen van jullie zijn de spirituele leraren van morgen en het is tijd om de stellingen in te nemen. De wijzigingen die jullie hebben ervaren zijn goddelijk voorgeschreven door je verlangen om te leven middels je levensdoel, en jezelf te openen voor meer liefde, meer groei en meer begeleiding. Sommigen van jullie hebben het vermogen anderen raad te geven, sommigen van jullie zijn genezers, anderen zijn beide. Het is allemaal een nodig en noodzakelijk onderdeel van deze naderende tijden en je vind een sterk verlangen om te doen wat goed voelt, je vreugde brengt en wat goed het beste is voor iedereen.

Vraag je engelen en gidsen om je dagelijks te helpen en je kunt direct op ze rekenen. Je bent nu en voor altijd beschermd, dus volg het pad naar de gelukkige resultaten die je wenst. Houd je woorden en je gedachten gefocust, positief en ontspannen en hou je rustig en voel je veilig. Dit is een spannende tijd vol met ervaringen, dus koester ieder moment dat je samen hebt want wie weet of het herhaalt wordt.

Voel de grote golven van de liefde die we voor je hebben en open je hart. Sta jezelf toe om spontaan liefde te accepteren in al zijn aspecten waarvan ieder een deel van het geheel is. Weet dat jouw engelen nauw met je samen werken om je te beschermen en begeleiden bij elke stap van de weg.

Laat jouw Universum zijn/haar balans vinden en sta open om te ontvangen en je zult begeleidende berichten ontvangen gedurende jouw gekozen pad.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.