‘Starseeds’, ‘Walk-ins’ en ‘Lightworkers’ – pt1

‘Starseeds’

Niet iedereen op onze aarde is van deze aarde. Er zijn mensen hier van andere planeten en beschavingen uit dit en andere Universums. En hoewel ze rond lopen in een menselijk lichaam, in waarheid hebben velen vormen die eigenlijk niet menselijk zijn.

Veel Sterrenkinderen voelen aan dat dit waar is, maar ze heben niet de informatie voor handen om dit te kunnen bevestigen. Velen voelen zich aangetrokken tot dieren en andere levensvormen op aarde die, in feite, lijken op hun ware vorm. Zo zijn er een aantal die zich zeer aangetrokken voelen tot dolfijnen en er is een ras van wezens genaamd de Nommos die op een planeet in het Sirius sterrenstelsel wonen.

Er zijn andere factoren die wijzen op een ‘Starseed’ identiteit.
Hier is een lijst van een paar van hen.

  1. Ze hebben een intens gevoel van eenzaamheid. 
  2. Ze hebben het gevoel dat ze niet bij hun aardse familie thuishoren. 
  3. Ze hebben een fascinatie voor de sterren en het gevoel alsof hun huis daar is, maar ze kunnen zich niet herinneren waar. 
  4. Ze beginnen te twijfelen aan de ‘manieren’ op aarde op een vroege leeftijd. Velen zijn het zwarte schaap van de familie. 
  5. Ze voelen zich aangetrokken tot metafysica op zoek naar antwoorden op de vraag waarom ze zich zo alleen voelen en waarom ze niet lijken te passen op deze aarde. 
  6. Velen hebben een vijandige relatie met de ouder van het andere geslacht. 
  7. De meerderheid van Sterrenkinderen hebben de gezichtsvorm van hun moeder, maar de rest van hun fysieke lichaam is als dat van hun vaders, of andersom, afhankelijk van welke ouder de echte ‘starseed’ ouder is van een andere planeet. Dit gebeurt om een reden. 
  8. De meerderheid van Sterrenkinderen dragen het ‘Crystal’ gen voor DNA hercodering / verlichting. Het ‘Crystal’ gen stelt hen in staat om eenvoudig te kanaliseren en toegang tot andere wezens in andere dimensies te krijgen, alsmede hun DNA te kunnen hercoderen. 
  9. Een lager dan normale lichaamstemperatuur en het onvermogen om warmte te verdragen.

‘Starseeds’ hebben minstens een ouder die zich niet op aarde bevindt. Met andere woorden: ze hebben één ouder die hun echte ouder is en iemand anders die een surrogaat ouder is. De surrogaat is meestal hun aardse vader, maar niet altijd. Soms is het hun moeder .. En voor het geval u zich zorgen maakt, is er altijd een contract tussen de aardse ouder en de echte ouder afgesloten, voordat het ‘starseed’ kind geboren wordt, voor de aardse ouder om in te staan voor de echte ouder en van het ‘starseed’ kind te houden en het te voeden. Vaak is de aardse ouder ook een ‘starseed’.

Het ‘starseed’ kind lijkt meer op de aardse vader om er voor te zorgen dat zij door die ouder bij de geboorte wordt geaccepteerd. In de meeste gevallen is de werkelijke vader van de ‘starseed’ niet van menselijke oorsprong.
‘Starseeds’ zijn hier op aarde als vertegenwoordigers van hun beschavingen. Hun doel is om templates te creëren die gebruikt kunnen worden door de leden van hun thuiswereld om een maatschappelijk probleem dat hun spirituele evolutie als ziel groep belemmert te overwinnen.

Mij is verteld dat 144.000 beschavingen sommige van hun mensen naar de aarde hebben gestuurd als ‘Starseeds’. Deze beschavingen houden hun geliefde kinderen nauw in de gaten terwijl ze hier op aarde verblijven. De echte ouder, de ‘starseed’ ouder, is meestal een gids voor zijn kind terwijl dat kind op aarde verblijft. Ik heb begrepen dat dit is waarom zoveel ‘starseeds’ visitaties hebben ervaren van jongs af aan. Hun familie ver weg in hun eigen wereld maakt gebruik van vele manieren om te communiceren en de binding en liefdes band te onderhouden met hun familielid op aarde. Dit is ook de reden waarom zo veel beschavingen ruimteschepen in een baan om de aarde laten draaien. Ze hebben familie hier en hebben er dus belang bij dat de aarde ‘verlicht’ wordt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.