Sterk in het licht staan

Subtiel, maar middels een krachtige manier vindt er op dit moment een bewuste revolutie plaats, die ons leidt naar het begrijpen van de waarheid van ons bestaan in grotere en krachtiger wegen als resultaat.

Een aspect van deze voortdurende verandering is onze uitlijning en opnieuw in lijn geraken met een helder en meer pure vorm van onze staat van bewustzijn en het is essentieel dat we zeker en sterk aan het pad wat ingeslagen is vasthouden waarbij we deze vernieuwing van een hoger perceptie kunnen tegemoet zien.

Willen we het pad van het licht volgen, van goddelijkheid, voor vooruitgang, of willen we blijven hangen in het zelfdestructieve pad van duisternis? Ons wordt de mogelijkheid gegeven om te kiezen wat we willen doen en waar we naar toe willen, en ik denk dat het tijd is onszelf af te vragen wat we uit dit bestaan willen halen en waar onze acties op dit moment ons naar toe leiden.

Ik ben niet perfect en net als een hoop andere zoekers, raak ik ook wel eens van het pad van balans af. Vanuit mijn ervaringen tot zover gezien, heb ik 2 dingen geleerd: dat onze acties en intenties belangrijker zijn voor de creatie van onze toekomst dan we denken, en dat we de taak hebben gekregen te kiezen voor harmonie en balans in plaats van de wegen van duisternis.

We zullen kunnen opstijgen als de het pad van het licht kiezen en ik denk dat het belangrijk is om onszelf te verzekeren van het pad dat we willen volgen en strenge en gedisciplineerde inspanningen moeten maken om niet van het pad af te glijden. Het is makkelijk om af te dwalen van het pad, maar er ligt meer voldoening als we vasthouden aan ons geloof met de zekerheid van onze eindbestemming.

Zelfs mensen die zich al in het licht bevinden, zijn vatbaar voor de invloed van de duisternis en soms, kunnen we de duisternis voeden zonder dat we het ons realiseren. Als we afdwalen in tijdelijk onbewustzijn, hebben we de neiging het zicht op het grotere perspectief te verliezen wat ons nu juist geholpen heeft te realiseren dat we een verkeerde richting op gaan.

Hoe zelfverzekerder we zijn op het verlichte pad, hoe minder we zullen zwichten voor de lager dimensionale invloeden en terug zullen treden in de staat van niet onbewustzijn. We kunnen de geest oproepen als we ons ooit uitgeput voelen, en onszelf streng in de richting van het licht stuwen zal onze blootstelling aan uitputting en ongeïnteresseerde gevoelens verminderen.

We zullen onszelf verrassen als we het licht omarmen en verder gaan met motivatie als resultaat, want tot nu toe, onze vatbaarheid voor het duistere heeft sommigen van ons terug gehouden van hun ware potentieel. In alle eerlijkheid, we zijn nog niet eens op het punt om te bevatten waar toe we in staat zijn.

We beginnen net pas onze heilige oorsprong en ons lot te herinneren en wat we dienen te vervullen, en als we verder kijken dan de duisternis en alles wat het te bieden heeft, zullen we ons herinneren dat we goddelijke ‘veranderaars’ zijn die op deze planeet zijn voor een rede. We zijn hier om de duisternis te helen die we eigenlijk proberen te overmeesteren.

Ik heb echt niet alle antwoorden met betrekking tot het opstijging voorbij de invloed van de duisternis, maar ik kan mijn perspectief geven in de hoop dat het jou helpt of enig zins resoneert met die van jou. Mijn ervaring tot nu heeft me geleerd dat discipline en volharding heel belangrijk zijn als we een vaste connectie willen houden met het licht, want zonder die 2 zijn we kwetsbaar voor de duisternis.

Dit komt doordat we ontvankelijk zijn voor de lagere invloeden hier op aarde, maar onze vatbaarheid is er eigenlijk alleen maar om ons te testen en ons vermogen te toetsen om stevig in het licht te blijven staan. Lagere invloeden zijn eigenlijk onschadelijk, maar we maken het onszelf moeilijk als we dat aandacht geven en daarmee het kracht geven waar het normaliter te zwak is om macht over ons te hebben.

Sommige mensen geloven dat lage dimensionale krachten gedijen wanneer ze het licht van een zoeker kunnen aftappen en dit zou echt maar zo waar kunnen zijn. Wat niet genoeg gezegd wordt is dat het alleen maar van onze energie kan leven als we het toe laten door onze gedachten en acties en als we ze niet binnen laten, ons licht zelfs als vergif voor de duisternis is.

Het licht van een ontwakende zoekende, voedt alleen maar een negatieve entiteit of gedachte vorm, als het de energie kan aftappen en het kan converteren naar een banket van lagere energie, daarmee de zoekende van zijn pad af halend en de beste manier gebruikt om de duisternis te voeden. Zoekenden die sterk in hun schoenen staan zullen makkelijk de duisternis van een entiteit kunnen doven en waar sterk licht aanwezig is, zullen lagere invloeden vluchten.

Dit is één van de redenen dat we aangemoedigd worden om sterk in het licht te blijven staan tijdens onze reis waarin we aardse duisternis nog zeker tegen gaan komen, en we onbedrieglijke, door liefde gedreven krachten worden als we volhouden. Ons licht is krachtig, en met balans en discipline zullen we ieder stuk duisternis wat onze kant op komt kunnen weren vanuit een onblusbaar positief perspectief.

Het mooie aan onze groeiende revolutie is dat we elkaar kunnen helpen op ieder stuk van onze reis. We kunnen met elkaar praten over de importantie van gebalanceerd blijven, in een hart gecentreerde plek, en we kunnen elkaar aanmoedigen om onze oplossingen kracht bij te zetten om goddelijke verandering te creëren.

Of je het nu hier of ergens anders doet, je wordt aangemoedigd om met vrienden en / of mede zoekenden te praten over de kracht waarmee we door ons leven kunnen gaan. Ik denk dat we elkaar moeten steunen in deze cruciale fase van onze individuele en collectieve groei en op het juiste pad blijven is waarschijnlijk makkelijker met steun en aanmoedigingen.

Goddelijke verandering ligt aan de horizon en het begint met de acties van bewuste mensen die klaar zijn een betere wereld te creëren. Stel je een complete planeet voor – miljarden van sterke, onafhankelijke zoekenden die sterk ingeworteld staan in het licht en vanuit die plek iedere dag werken voor het goede voor iedereen.

Sommige zoekenden beginnen zo’n grote innerlijke kracht te verkrijgen en wij kunnen deze groep van meesters in training volgen, die de volgende stap nemen als we de consequenties van onze acties en gedachten maar erkennen en op een manier wat puritanisme vermijdt, onszelf stevig vastzet in het licht.

We kunnen het en de complete hemel is hier om ons voor een terugval in de duisternis te behoeden die wij proberen weg te werken. Nu we weten dat de hemel er voor ons is, kunnen we beginnen met er voor elkaar te zijn een grootse vorm van eenheid en onbaatzuchtigheid etaleren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.