Stijgend naar grote hoogten…

Wat is Ascension?
Dat is een vraag die ik me een tijd geleden heb gesteld en die U waarschijnlijk ook heeft. Wat is de bedoeling van en achter 21 december 2012? Gaat de hemel open en vliegen we de ruime in? Of komen de UFO’s nu echt met hun groene mannetjes op aarde neerdalen want we zien en horen er steeds meer over. We hebben veel vragen, maar (nog) niet genoeg antwoorden. U komt veel informatie tegen op het internet, in boeken, maar toch blijft het lastig de juiste weg voor u zelf uit te stippelen.
Ik kan U in ieder geval meegeven dat het slim is om de antwoorden die U krijgt te gebruiken ter goede van de mensheid. Hier is onze kijk op ‘het verhaal: wat nu veel mensen overkomt zijn gedachten die ons leiden naar de juiste weg. Die kan voor iedereen verschillend zijn, maar feit is dat uw instinct duidelijker tegen u begint te praten. Iedereen schrijft namelijk zijn leven al uit vanaf het moment dat u op deze aardkloot terecht komt. Weleens een dejavu gehad? Mensen wel eens horen zeggen “voor alles is een reden”? U heeft er voor gekozen om op dit tijdstip in de jaartelling van de mensheid hier aanwezig te zijn. Geloof het of niet. Er komen grote veranderingen aan en we hebben allemaal wat hulp nodig. Iedereen krijgt de kans, de illusie die ons al eeuwen voor de ogen wordt gehouden te verbreken en ‘helder’ te kunnen zien en vooral zijn.
Ascension betekenend ‘hemelvaart’, ‘beklimming’, ‘bestijging’, inderdaad ja, het betekend alles wat in de Dikke van Dale wordt vermeld.  Je wordt namelijk getransformeerd naar een ‘hogere’ manier van denken. We beginnen dingen helder waar te nemen, plotseling worden de antwoorden op onze vragen duidelijker. We beginnen terug te kijken op ons leven, onze relaties, we voelen ons soms fysiek of mentaal niet prettig. Niet gek want onze denkbeeldige ‘muur’ die ons in onze ‘comfort zone’ houdt is aan het instorten, steen voor steen. Het voelt niet echt veilig, maar wees gerust, het kan geen kwaad. We laten ons al eeuwen lijden door materialisme, we willen als maar ‘meer’, de buren hebben het, dus willen wij het ook hebben. En we zeggen dat we niet zo zijn, maar na een tijd hang toch bijvoorbeeld die flatscreen aan de muur… Of staat de Senseo op het aanrecht. Hallo…? Ben je niet gewoon blij met dat gene waar je zo hard voor gewerkt hebt? Vraag je zelf eens af: ‘Heb ik het echt nodig?’ ‘Waarom heb ik het nodig?’
Er komt een moment dat iedereen na gaat denken wat in de nabije toekomst voor ons ligt en wat we kunnen verwachten. Niet wetende hoe zoiets aangepakt kan worden. Zelfs denkend dat men niet goed snik is, want men voelt zich zo anders… Geen nood, het is niet fout, immers, niemand behalve filosofen hebben er over nagedacht wat ons te wachten staat. Je hebt het misschien jezelf al wel eens afgevraagd en denkt, ‘morgen is er weer een dag’, of ‘we zien het wel’.
Vertrouw jezelf, heb vertrouwen in je gedachten, je wordt niet gek, je bent ‘bewust’ aan het worden. De sluier van illusie is van je af aan het glijden.

Heb je toch nog vragen, mail of bel ons en neem contact op. We helpen je graag verder, ontdek je zelf!

Meer info over ‘ascension’

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.