Succes komt in meerdere dimensies pt2

Toen we voor het eerst op deze aarde kwamen bezaten we een ‘ziel agenda’. Een kosmische lijst van soorten succes die onze ziel ervaren moest hebben tijdens zijn periode op aarde. We worden gedreven door deze ‘interne’ lijst. Zoekend voor dat ene ‘ding’ dat onze reis op aarde succesvol zou maken en het bewijs zou zijn dat het succesvol is geweest. Meerdere keren zijn we teruggekomen op de aarde alleen maar om de fouten uit eerdere incarnaties goed te maken.

 
Het wordt tijd om de subtiele nuances van begrip wat succes nu eigenlijk is weer wakker te schudden. Het is tijd om de mirakels, kleine successen en wonderen van de dag te gaan te tellen die we normaal buiten beschouwing laten. In iedere ervaring die je hebt opgedaan ligt een miniscuul deel van succes. Je eerste passen als kind, je eerste woorden als kind. De eerste keer dat je een bal ving. De eerste zoen die je gaf of kreeg, de eerste keer autorijden, je eerste baan; het zijn allen succes herinneringen, maakt niet uit wat daar verder nog uitgekomen is. Noem al deze oude herinneringen maar eens op en haal ze maar eens terug in deze tijd. Zet ze op de tijdslijn en aanschouw hoeveel succes je dit leven eigenlijk al hebt gehad. Absorbeer deze eigen ‘succes smoothie’. Laat het je smaken! De meeste mensen focussen alleen maar op de fouten en vergroten ze tot in de X-graad, zodat alle successen overschaduwd worden. In jouw prachtige rozentuin van het leven, kijk je alleen naar het onkruid wat er door komt of ok naar de rozen zelf?
 
Herdefinieer wat succes voor jou betekend. Stop je leven te spiegelen aan het voorgevormde glas van het massale bewustzijn. Persoonlijke waarheden worden vervormd in het licht van iemand anders zijn umfeld. Als je alleen je tekortkomingen ziet zul je altijd tekort komen, maakt niet uit hoe hoog, goed, of hoe vast anderen denken dat je in het zadel zit. Stap op dat hoge paard (zelfs als je een ladder nodig hebt) en bekijk je leven eens goed. Je bent gecreëerd om te slagen. Als je je focust op wat je niet hebt, zul je nooit genoeg hebben. Als je de focus verlegt op wat je wel hebt, zul je altijd overvloed kennen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.