Tekenen van een 5D nieuwe Aarde & tijdslijn energie verschuiving pt1

Iedere ‘Ascended Master’ is verdeeld in 12 ‘stralen’. In deze post staat ‘Ascended master El Morya‘ centraal die de eerste straal vertegenwoordigd en via de ‘Bauwe straal’ communiceert.

10:10
Je ziet de tekenen van de 5-Dimensionale Nieuwe Aarde overal verschijnen wanneer de sluiers naar de hogere gebieden en je ware essentie steeds dunner worden. Je ervaart meer synchroniciteit en spirituele fenomenen in jouw wereld van engelen, verlichting, sterrenschepen, de ‘devic’ koninkrijken (andere intelligenties), inter-dimensionale tijd en ruimte.

333
U betreed zich nu op een onbekend tijdstip van ruimte binnen de planetaire uitlijning van overgangsperioden van emotionele intensiteit en stargates. Erken de Nieuwe Aarde en deze hemelse gebeurtenissen die je naar je frequentie resonanties thuis op Gaia brengen. Het getal 13 betekend dat de ziel essentie van je goddelijke ‘zelf en zijn’ hier is om je te vertellen dat wat je ziet en voelt echt is, het is het binnen gaan in de Nieuwe Aarde en jij bent de Nieuwe Aarde.

Ja, het is heerlijk als je verschuift naar je 5D ‘verlichtings’ lichamen met de Nieuwe Aarde, hou aub vast want je verkeerd in het kosmische water met huidige energieën van de eb en vloed. Jij, de empathische ‘BlueRay’ en lichtdragers kunnen gevoeliger zijn in jullie lichaam voor de emoties en verschuivingen en veranderingen op de aarde. Het kan er in bepaalde perioden anders uitzien; wees niet bezorgd over de manier waarop uw lichaam en emoties kunnen fluctueren en reageren want je bent een persoon met een hoge frequentie resonantie. Je bent ontworpen om diepe te voelen en vele niveaus en trillingen te ervaren.

Weet dat dit een deel is van je missie hier op Gaia (moeder Aarde) om een Stargate kanaal van de Empathische Codes van de restauratie van de Godin te zijn, om evenwicht en vergeten oude kennis te brengen.

Hoe te manoeuvreren door de uigelijnde portalen van een nieuwe eendrachtige planetaire frequentie

444
De manieren waarop je traditioneel gezien tot het ‘centrum’ kwam (in contact blijven en aanwezig zijn met je geest) veranderen van moment tot moment en van dag tot dag. De manier om in harmonische resonantiefrequentie te komen, gebeurt nu omdat het arriveert, omdat je jezelf toestaat om in de goddelijke stroom met de Goddelijke Heilige Matrix te ‘flowen’. Dit komt omdat het oude paradigma en energie constructies op instorten staan en de Goddelijke Heilige Matrix van uw originele goddelijke ‘blauwdruk’ online komt, wat nieuwe Licht allianties, resonanties en gebieden van eenzelfde Bron verbinding maakt.

Het zal je tijd kosten om je eigen persoonlijke cyclus te laten wennen aan deze nieuwe uitlijning. Als u doorgaat om dingen te doen middels de oude paradigma’s om de gebruikelijke geest verbindingen te maken zullen zij niet werken. Dit is het teken om vertrouwen te hebben in de nieuwe energieën en een grotere goddelijke flow.

Behoud van frequentie terwijl de oude matrix aan het instorten is en je lichaam nog steeds de overgang aan het maken is van 5D Kristallijn Energie Tijden naar radicale overgave en vertrouwen zonder clearing – Waar je de behoefte voelt om te duwen, projecteren en in je energieën van gedachten en ervaringen gevangen zit (geen wonderen), kun je nu springen of jezelf laten gaan naar een hogere frequentie van 5D aanwezigheid, waar je direct een gevoel van vrijheid, uitbreiding, goddelijkheid en kracht ervaart. Dit is niet opruimen en het bewustzijn wat je energie transformeert – jij verschuiven vibrationele resonantie, die in zekere zin de resonantie velden transformeert. Je zult voor een bepaalde periode wellicht heen en weer schakelen totdat je lichaams energie velden en bewustzijn bereid zijn en in staat zijn om afgestemd te blijven binnen uw verlichtings 5D lichaam’s resonantie veld. 55

In een hogere goddelijke stroom van uitbreiding zittend, betekent nog steeds dat je weet wat radicale vertrouwen en overgave voor je betekent. Het kan energie grenzen of grotere scheidingen of het ‘meer open zijn’ betekenen wat je nog niet eerder hebt ervaren.

Haal de druk er af voor een intens bombardement van atmosferische energieke ontlading en start je daarna weer op. Dit kan betekenen dat de krachtvelden niet goed zullen werken of tijdelijk stil gelegd zullen worden, waar jouw kracht, mobiele telefoons en internet wordwn onderbroken. Dit kan een signaal voor u zijn om thuis te blijven voor een bepaalde tijd, uit te rusten, en weg te blijven van de rasterlijnen (grid) omdat energieën, tijdslijnen, dimensies transformeren en verschuiven. Vertrouw en luister naar je intuïtie, het zal sterker en sterker worden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.