33 ‘sleutels’ tot Spiritueel Meesterschap

We kwamen hier om onze vibratie van het bewustzijn met de planeet en onze Schepper of Bron af te stemmen, waarin onze slapende strengen van het DNA in het etherische geactiveerd worden om onze levens te ervaren in vreugde, vrede en onvoorwaardelijke liefde en het te verhogen.

Beoefen deze 33 ‘sleutels’ tot spiritueel meesterschap om de deur naar jouw bewustzijn te openen:

 1. De sleutel tot het ontwaken is de timing. Voordat we incarneerden, kozen we het tijdperk waarin wij ons ontwaak proces wilden beginnen, in goddelijke timing met de uitlijning van de sterren.
 2. De sleutel tot meditatie is aarden. Omdat we zijn gemaakt van dezelfde elementen, is het afstemmen met Moeder Aarde essentieel in het creëren van de verbinding met de Bron binnen het hart chakra.
 3. De sleutel tot het hart chakra is liefde. Het koninkrijk ligt in het hart en we komen allemaal uit dezelfde bron van onvoorwaardelijke liefde.
 4. De sleutel voor de schepping is geometrie. Alles trilt op een bepaalde resonantie die kan worden herkend als geometrische patronen van energie in beweging.
 5. De sleutel tot het verhogen van je vibratie is positieve emotie. De hoogste trillingsenergie in beweging is liefde.
 6. De sleutel tot het houden van een ander is van jezelf houden. Van jezelf houden creëert een expansieve ruimte in je hart die het mogelijk maakt onvoorwaardelijke liefde te voelen voor een ander.
 7. De sleutel tot het houden van jezelf is het (h)erkennen van wie je bent. Houden van jezelf is houden van de Bron.
 8. De sleutel tot manifestatie zijn gedachten. Gedachte is energie en bij gebruik met intentie creëert het werkelijkheid .
 9. De sleutel tot onderscheidingsvermogen is intuïtie. Je gevoel volgen wijst je iedere keer weer de juiste weg.
 10. De sleutel tot vergeving is mededogen. De emotionele energie van mededogen maakt plaats voor vergeving die wonden heelt en ons in staat stelt om verder te gaan.
 11. De sleutel tot het transmuteren van karma is intentie en bewustzijn. Aandacht voor je lichaam en terugkerende patronen zullen energieën in je bewustzijn naar voren brengen die moeten worden geheeld.
 12. De sleutel tot bescherming is het gebed. Gebed is het vermelding van uw voornemen om het hoogste pad te vinden en het licht te laten schitteren om de weg zonder afleiding of wegversperringen te belopen.
 13. De sleutel tot geloof is vertrouwen. Geloof is het ‘weten’ dat afkomstig is van vertrouwen hebben in wie je bent.
 14. De sleutel tot vreugde is doen waar je van houd. Uw doel in het leven is altijd te vinden door dingen te ondernemen die je vreugde brengen.
 15. De sleutel tot het ontvangen is dankbaarheid. Dankbaarheid is de waardering voor de geschenken van het Universum.
 16. De sleutel tot waardigheid is het voorbeeld zijn. De beste manier om anderen te helpen leren is om uit te oefenen wat je in stilte predikt.
 17. De sleutel tot nederigheid is wijsheid. De wijsheid van het weten dat we allemaal uit dezelfde bron komen heerst in het ego en zorgt voor nederigheid.
 18. De sleutel tot centraliseren ‘ohming’. ‘Ohming’ (neuriën) kan de trillingsfrequentie van het water in je lichaam fine-tunen, om je weer in één lijn met de Bron te brengen.
 19. De sleutel tot de keel chakra is de waarheid. De meerderheid van de mensheid heeft een angst voor het uitspreken van de waarheid door middel van ingesleten overtuigingen en maatschappelijke druk.
 20. De sleutel tot levitatie is geluid. Geluid is energie en kan worden gebruikt om de eigenschappen van het veld rond objecten te veranderen.
 21. De sleutel tot bevestiging is synchroniciteit. Onze spirituele gidsen en engelen laten ons weten dat we op de goede weg zijn door middel van onmiskenbare synchronistische gebeurtenissen of een herhaling van getallen patronen.
 22. De sleutel tot vrede is de Gouden Regel. Als iedereen anderen zou behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden zou de wereld er anders uit zien.
 23. De sleutel tot in uw macht staan is kennis. De kennis van wie en wat je bent geeft u de mogelijkheid om uw macht terug te vorderen van diegenen die u wensen te domineren en te controleren en uw energie te oogsten.
 24. De sleutel tot het geheim van jeugdigheid is een geperfectioneerd DNA-template. Voor de val van Atlantis en de wijziging van ons DNA, had de mens de mogelijkheid om honderden of duizenden jaren te leven.
 25. De sleutel tot onze toekomst ligt in het nu. De convergentie van ons bewustzijn tijdens deze incarnatie, stelt ons in staat om de mogelijkheden van toekomstige gebeurtenissen gebaseerd op wat we doen in elk huidige moment te kiezen.
 26. De sleutel tot de Gouden Eeuw is evenwicht. De mensheid leeft al duizenden jaren onder patriarchale overheersing en de tijd is gekomen voor de opkomst van het goddelijk vrouwelijke in evenwicht, niet alleen extern, maar ook intern.
 27. De sleutel tot alle antwoorden ligt binnen in je. In de ruimte van binnen kan nooit worden geknoeid of bereikt worden door de duistere krachten en daar ligt de waarheid.
 28. De sleutel tot universeel reizen is het menselijk lichaam in zijn goddelijke perfectie. De codes van het sterrenstelsel zitten in onze DNA strengen en worden geactiveerd terwijl we ons voorbereiden op reizen door het Universum.
 29. De sleutel tot de kosmos is eenheid. Integratie van alle stukken en delen van jou in dit focus van bewustzijn, zorgt er voor dat iemand middels de beginselen van het bestaan , de weg terug kan volgen naar de Bron in het midden van de kosmos.
 30. De sleutel tot eenheid is niet (ver)oordelen. Evenwicht en polariteit zit in het bestaan van alle dualistische scheppingen, zij het positief en negatief, goed en slecht, op en neer, licht en donker.
 31. De sleutel tot eenheid is een multi-dimensionaal collectief bewustzijn. De problemen die vandaag bestaan ​​in de wereld kunnen niet worden opgelost in het bewustzijn waarin ze zijn gemaakt zijn, en het doel van een verenigd bewustzijn kan alleen gevonden worden in een hogere dimensie van het bestaan.
 32. De sleutel tot vrijheid is expansie. Het creëren van de ruimte voor uitbreiding zal de mensheid de mogelijkheid geven om te verhuizen naar een plaats die niet toegankelijk is voor lager vibrerende entiteiten.
 33. De sleutel tot spiritueel meesterschap is eenvoud. Een beter begrip van de terugkeer naar eenheid brengt alles in het juiste perspectief, in deze ervaring die we ‘leven’ noemen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.