Waar staat het tijdperk van Waterman voor? Pt 2

“Het tijdperk van de Waterman is een tijd van vrijheid, technologie (vooral op electronisch gebied) en de water drager.”

De snelle veranderingen op het gebied van technologie de laatste jaren zijn aangewakkerd door de universele, of goddelijke, krachten om ons voor dit nieuwe tijdperk klaar te stomen. Onze technologische ‘boom’ is niet door onze ‘superieure’ uitvindkrachten tot stand gekomen, zoals velen zullen denken… Het is allemaal onderdeel van het grotere plan van het universum om ons klaar te stomen.

Een andere karaktertrek van deze nieuwe tijd is ‘humanitarisme zonder vooroordelen of voorkeuren’. Dit zou kunnen betekenen dat ‘we’ de stap zetten naar pro-aktief opererende internationale regeringen en organisaties of zelfs eendrachtige globale bewegingen. Misschien leren we nu eindelijk om samen te werken voor een betere wereld in zijn geheel als één unit van mensen.

Deze karaktertrek die we nu ervaren is te wijten door de reis van het Vissen naar het Waterman tijdperk.

De algemene gedachte is dat een astroliogisch tijdperk ongeveer 2,150 jaren loopt met enige afwijking door de rotatie baan van de aarde, die kan variëren in lengte. Andere faktoren zijn de onevenredige omvang van de sterrenbeelden.

Dit komende nieuwe tijdperk zal een periode van groeps bewustzijn binnen brengen. Waterman en Leeuw zijn tegenpolen. Als precessie verder marcheert in het tijdperk van de Waterman, zal het ‘intensieve zelfbewustzijn van de Leeuw’, uitbreiden naar het ‘groepsbewustzijn van de Waterman’. In andere woorden, het individu wordt universeel met behoud van zijn individualiteit. Persoonlijke identiteit zal verdwijnen ten koste van het goede voor het geheel. Edoch de persoonlijke spirituele identiteit blijft intact.

Het is tijd dat we gaan begrijpen dat WIJ de spirituele meesters zijn.

Dit is tevens een tijd om de tegenovergestelden samen te gaan smelten, het mannelijke en het vrouwelijke. Deze twee energiëen die in ons allen zitten zullen eindelijk weer samen gaan werken om dichter tot de Bron te komen. Zij zullen handelen naar goddelijke inspiratie, wat berichten en wijsheid van de Bron laat manifesteren in de wereld.

Wat we denken, zullen we ook creëren.

In een nieuw en ontwikkeld bewustzijn zal alles wat we nodig hebben doorgegeven worden, vrij wanneer men het vraagt. We zullen niet langer in gebreke zijn, wat we vanuit ons hart geven zal groeien, niet verminderen. We zullen spirituele wezens worden die een menselijke ervaring ondergaan, in plaats van menselijke wezens die een wereldse ervaring beleven. Geest en materie zullen samenkomen en als één functioneren.

Het zal de eenheid worden van vrouwelijkheid (ontvanger van goddelijke inspiratie) en het mannelijke (uitvoerend) als één unit zonder vragen te stellen of de goddelijke ingevingen te wijzigen.

Het wordt het eind van zelfzuchtige begeerte en het begin van een vrije expressie van de ziel van menselijkheid, recht uit het hart.

De radical sociale veranderingen in de 60-er jaren gebeurden wanneer de samenstand met de planeet Uranus plaats vond. Deze planeet wordt geregeerd door het teken Waterman, wat weergeeft dat deze gebeurtenis voor de veranderingen stond die nodig waren voor het komende tijdperk van de Waterman.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.