Wissen en reinigen van de aura


Regelmatig wissen en reinigen van de aura is belangrijk om ons gezond te houden op alle niveaus. Elk atoom, deeltje en cel van het lichaam is omgeven door een energieveld dat bekend staat als de ‘aura’. De aura spreidt zich ongeveer een armlengte rondom het hele lichaam. Binnen de aura zijn er ‘meridianen’, de kanalen die energie over brengen, rond het lichaam.

De aura bevat een aantal lagen: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele. Elke laag heeft effecten op de andere en daarom moeten ze behandeld worden in combinatie met elkaar. Voor het opruimen en reinigen van de aura van groot belang. Energie stroomt rond ons lichaam via de ‘meridianen’. Deze voeden al onze lichaamsdelen en de belangrijkste organen.

Deze stroom van energie dient solide te blijven, schoon en helder, anders kunnen er problemen  ontwikkelen die zich kunnen manifesteren op emotioneel, mentaal en fysiek vlak.
Het lichaam en de ziel, gedachten en geest zijn allemaal met elkaar verbonden, en onze geestelijke toestand heeft van invloed op onze mentale toestand en onze mentale toestand heeft invloed op onze energetische toestand. Het wissen en het reinigen van de aura is van het grootste belang voor ons algehele welzijn.

Een manier om de aura te wissen of te reinigen is door middel van visualisatie, want dit kan verheffend en verhelderend uitwerken voor al onze zintuigen.

Pak een stuk papier en een pen en enkele gekleurde potloden, stiften of krijtjes. Zoek een rustige plek waar je niet zal worden gestoord, ga comfortabel zitten en ontspan zoveel mogelijk. Neem je pen en papier en teken een schets van jezelf.

Gebruik je intuïtie om je jouw aura voor te stellen, en om enige negativiteit te voelen dat je hebt opgepakt van anderen of door middel van uw eigen gewoonten en / of denkpatronen.

Teken nog een omtrek rond de eerste tekening van de contouren van uw lichaam (het symbool van je aura) en schets of teken dan waar de negativiteit ‘puistjes’ of ‘vlekken’ kunnen zitten in je aura.

Gebruik je kleurpotloden (of stiften) om kleur in je aura aan te geven, geheel volgens je intuïtie. Als het verbeelden van de kleuren niet lekker gaat gebruik dan de eerste kleur die in je op komt. Denk er niet teveel over na, gebruik de kleur(en) die in je gedachten of intuïtief op komen. Geef dan elke waargenomen negativiteit een plek door middel van een kleur in je aura.

Gebruik je verstand, intenties (en vraag zelfs uw engelen) alle blokkade’s en negativiteit uit je aura op te ruimen. Stelt u zich een stroom van energie voor die door je heen golft en alle negatieve energieën er uit duwt.

Visualiseer een levendige violet gekleurde vlam rond je hele lichaam en laat de vlam alle negativiteit uit je eigen gedachten en gevoelens, zorgen en beslommeringen wegbranden.
Richt de violette vlam in de richting van de negatieve blokken in je aura, waardoor het gewist en gereinigd wordt.
Neem even de tijd om ervoor te zorgen dat uw aura nu helder en schoon is. Je zou er een fris en vernieuwd gevoel aan over moeten houden.

Een andere snelle manier van het opruimen en reinigen van de aura is te denken aan een balk of stroom van zuiver, levendig wit licht die op je wordt gericht. Laat je aura en je hele lichaam, geest en ziel vullen. ‘Adem’ dit witte licht diep in, terwijl je jezelf toestaat ​​om het volledig in elke cel van je wezen te absorberen.

Zodra je je gerevitaliseerd en helder voelt, adem een paar keer diep in door de neus en uit door de mond en je bent klaar.

U kunt dit proces herhalen wanneer je maar wilt om de positieve energie, de bescherming en de genezende vibraties van de violette vlam en het witte licht te versterken.

Wissen en het reinigen van de aura kan worden gedaan wanneer je de behoefte voelt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.