Zijn wij alleen? Of strategisch geplaatst?

We blijven maar horen over zoveel mensen die zich alleen en geïsoleerd voelen door het ontwaken en de massale paradigma verschuiving die plaats vindt over de hele wereld. Echtgenoten kunnen hun ega’s niet wakker maken om de waarheid onder ogen te zien, familieleden en goede vrienden denken dat je gek bent geworden, terwijl de kopstukken van de heersende stroming hun spervuur van spot volhouden tegen iedereen die voorbij het smalle bereik van hun oogkleppen durft te kijken.

Het is niet fijn… We ervaren allemaal dit fenomeen van isolatie dat bij het ‘wakker worden’ lijkt te horen.

Maar hier is wellicht een vrolijke gedachte. Als wij een organisch, kosmisch beïnvloed lichaam van kristallen zenders en ontvangers zijn in een levend en alwetend Universum, zijn we wellicht precies waar we horen te zijn. In feite zijn we waarschijnlijk zorgvuldig verdeeld als een wereldwijd netwerk dat geplaatst is om de waarheid boven tafel te brengen. Met andere woorden, wederom is er geen fout gemaakt qua synchroniciteit!

Oh kijk naar alle eenzame mensen… allen verenigd!

Zijn we echt allemaal zo strategisch gepositioneerd voor het best mogelijke effect voor de kosmos en het ontwaken?

Denk even met me mee, ook al lijkt het erg vreemd voor je.  Waarom niet? We zijn allemaal generatoren, knooppunten, zenders en leidingen van licht, waarheid en liefde. De ultieme kracht van positieve transformatie. En we zijn dus wellicht exact waar we horen te zijn, eenzaam of niet. Dus heb lef!

Maar die eenzaamheid, die komt van wat? Misschien een bedacht afgescheidenheid, een opgedrongen en systematische afgebroken en verzuilde samenleving met afgeleide hulpeloze wezens, wachtend op de aanraking van een verre God of een ‘romantische’ andere om hen te bevrijden? Alles gebaseerd op conceptuele leugens van afgescheidenheid.

Ja, we hebben emotionele binding nodig, maar binnen een constructief kader. Het doel van de opgelegde matrix is om ons af te breken richting negatieve, destructieve en zichzelf vernederende emoties en reacties, vecht of vlucht reacties van de linker hersenhelft en zelf geseling. En dan verbinden aan hun ‘idolen’ van verwarring en materialistische krankzinnigheid voor de zogenaamde veiligheid. Fout. En duidelijk verkeerd. Laat niemand er door in de val leiden.

Wees… en laat weten waar je bent!

Dit is misschien een wat revolutionair idee maar niets wat niet al op zijn plaats is. Ik beweer dat als je dit concept niet realiseert je de intensiteit en de effectiviteit van ons krachtige kader verminderd. Enorm. Realiserend wie, wat en alles wat we zijn is gelijkwaardig aan de spirituele kracht. En haar gevolg…

Diegenen die wakker geworden zijn en zich dit realiseren beseffen de importantie van het ‘huidige bewustzijn’ en weten waar ik het over heb. Dat de mensheid afgeleid is van deze kennis en begrippen door valse leer te verspreiden, amusement en entertainment is één van de grootste leugens in de historie en een tragedie voor de mensheid in zijn geheel.

We kunnen niet allemaal fysiek samen zijn, behalve als een zeer groot concept. En de ‘waarheid krijgers’ waar we vaak mee communiceren zitten vaak ver van ons af en opereren in hun eigen leefomgeving. Maar in het grid? We zijn al een grid! Zet het aan en schijn! We zijn één en we zijn het nu!

Wie weet?

Vrijwel geen een van ons zijn compleet mobiel en klaar om samen te leven met andere ‘waarheid krijgers’. Sommigen pakken et al zo aan en als dat de manier is om het te doen, dan zullen we het gaan doen.

Ieder van ons zal blijven evolueren naar bewust ontrafelen. Het is een beetje eng om het te conceptualiseren maar ik wil in ieder geval een stukje angst wegnemen voor hen die zich zorgen maken over deze gevoelens.

We zijn waar we moeten zijn, op ieder tijdstip, op iedere plaats. Niet bang zijn. Ik hoop dat je genoten hebt van de rit door potentiële realisatie. Verspreid de waarheid.

Ieder van ons kan een groot verschil maken, op meerdere manieren dan we voor mogelijk houden!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.