Over Ziel Zoektocht

De multiculturele samenleving bestaat niet. We zeggen dat we liberaal, open, en vrijgevend zijn, maar dat zijn we eigenlijk niet. Mensen zijn tegenwoordig individualistisch ingesteld, er bestaan weinig sterke familiebanden, vriendschappen vervagen, je ziet maar weinig oprechte mensen die steun kunnen geven aan een ander.

Iedereen is bezig met zichzelf, ouders zien niet dat kinderen in een moeilijke situatie zitten totdat het escaleert. Hulp zoeken komt vaak te laat…

In mijn eigen geval ben ik door schade en schande wijzer geworden. Ik heb zo veel meegemaakt maar kan me niet voorstellen dat anderen gevrijwaard blijven van problemen. Zij die nu met een probleem zitten en zich even geen raad weten en een luisterend oor nodig hebben, zijn bij Ziel Zoektocht aan het goede adres.

In mijn arbeidsverleden heb ik mezelf op weten te werken naar een hoge professionele positie met betrekkelijk veel macht, maar kwam er achter dat ik daar niet gelukkiger van werd. Het was niet wat ik zocht en waardoor ik innerlijk rust en voldoening kreeg.

Gedurende de jaren merkte ik op, dat veel mensen zonder dat ik ze erg goed kende hun problemen, zonder ook maar enige twijfel, met me deelden en in sommige gevallen zelfs om raad vroegen. Ik merkte op dat deze mensen ontzettend blij en opgelucht waren na het onderhoud. Gedurende mijn carrière zochten steeds meer collega’s, vrienden, familie een bepaalde vorm van steun bij mij. In het begin nam ik ieders probleem persoonlijk op, totdat ik er achter kwam hoe ik daar mee om moet gaan. Het blijkt dus dat ik mensen kan ontmoeten en vrijwel direct kan voelen wat ze met zich meedragen. Vaak verdriet, schaamte, onzekerheid, eenzaamheid en ga zo maar door…

Dat bracht me op het idee om daar iets mee te gaan doen. Mensen helpen is een grote drijfveer in mijn leven en via deze website wil ik graag mijn luisterend oor en mijn opgedane wijsheden delen met anderen die daar behoefte aan hebben. Deze dienstverlening is dus tot stand gekomen door mensen, voor mensen die soms of in een bepaalde periode graag een vertrouwelijk gesprek willen, maar wat ze in eerste instantie niet met hun partner of familie of vrienden willen houden.

Waar kom ik dan eigenlijk terecht bij ‘Ziel Zoektocht’?

Noem het op basis van spirituele waarden een vertrouwenspersoon of Spirituele Coach, die je kan helpen je ware ik te vinden, of de problemen van jou en/of je kinderen bij de basis kan helpen aan te pakken, door middel van o.a. Energy Healing en Aura reiniging.

Wij bij Ziel Zoektocht geloven dat het lichaam en de ziel zich voor een heel groot deel zelf kan genezen door te begrijpen waar het probleem vandaan komt. Op zoek naar de oorsprong en van daaruit herkenning, erkenning en verandering om te groeien naar een gezonde ziel in een gezond lichaam. Met een snufje spiritualiteit, een lepel oosterse wijsheden en een scheut gezond verstand.