Over Kathye Kaan

Ik ben naast een Helderziend Quantum Healer, Lichtwerker en Spiritueel coach, oprichter van Ziel Zoektocht. Al een flink aantal jaren help ik mensen met mijn gave, o.a. door het gebruik van Tarot kaarten en toepassen van Numerologie, waarin ik mijzelf focus op intuïtieve lezingen en energie voorspellingen.

Ik heb gemerkt dat dit voor veel mensen een frisse kijk levert op horoscoop voorspellingen en lezingen.

Mijn specialisatie’s bevinden zich op het gebied van Zielsverbindingen (Soulmate’s / Tweelingzielen), Energie Vibratie’s, 3e, 4e en 5e-Dimensie vraagstukken, Astrologie, Numerologie, contact met overleden dierbaren.

Alles is energie en dat is waar ik, maar ook u en de rest van de mensen om u heen op reageren. De combinatie van de trilling in uw stem, de uitleg van uw probleemstelling en uw element teken (Aarde / Lucht / Vuur / Water), zorgen voor energie vibraties die het voor mij mogelijk maken verbanden te zien tussen verleden, heden en toekomst.

Graag help ik u een oplossing of verklaring te vinden voor uw probleem of vraagstuk. Dat kan misschien al via mijn wekelijkse en maandelijkse Youtube lezingen, maar uiteraard ook via een persoonlijke lezing. Plan een afspraak in of stuur een e-mail met uw vraag. Na betaling (makkelijk en discreet via PayPal, zie het kopje ‘Consult Aanvragen’ in de kolom hiernaast) starten we met uw lezing.

Ik stuur u veel liefde en licht en hopenlijk spreken we elkaar snel!