Gezondheid voor de ziel

De ziel, in vele religieuze, filosofische en mythologische tradities, is de onstoffelijke en in veel opvattingen, onsterfelijke essentie van een levend ding.

Griekse filosofen als Socrates, Plato en Aristoteles begreep de psyche om gekroond te worden met de logische faculteit, waarvan de uitoefening was de meest goddelijke van het menselijk handelen. Bij zijn verdediging proef, Socrates zelfs samengevat zijn leer als niets anders dan een vermaning voor zijn collega Atheners om eerst uit te blinken op het gebied van de psyche, omdat alle lichamelijke goederen zijn afhankelijk van dergelijke excellentie de Apologie.

angeles-soul

 

 

 

 

 

De ‘ziel’ betekent hier de engelachtige ziel, dat is de engelachtige lichaam plus de geest in combinatie, en ‘lichaam’ betekent fysieke lichaam, het menselijk lichaam. Men kan het menselijk lichaam te doden, maar ze kunnen een engelachtige ziel niet aan. Omega kan het menselijk lichaam te vernietigen en hij kan de engelachtige ziel, dat is de engelachtige lichaam en geest in combinatie vernietigen. Hij vernietigt de engelachtige tong door het verwijderen van de geest. Maar Omega kan eigenlijk niet ‘dood’ elke ziel. Hij kan elk lichaam niet samen te doden met zijn geest, want hij wordt verhinderd door eeuwige voor iedereen.

Definitie: Een lichaam is een fysieke of spirituele vat. Met andere woorden een mens of     angelic lichaam.

Definitie: Een ziel, waaronder wordt verstaan ​​een levende ziel, is een geest, in een zichzelf in stand leven lichamelijk of geestelijk lichaam.

Definitie: Een Dood Ziel is een dood lichaam

Definitie: Een Geest is een persoon, een karakter, een persoonlijkheid. Het is ‘jij’. of IK

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.