De ziel van de Pleiadeans

Zij die Pleiades als hun planetaire oorsprong hebben, zijn gevoelig, liefdevol en vriendelijk. Er is een diep, blijvend verlangen naar vrede en geluk voor iedereen. Als een persoon met Pleiaden oorsprong wordt gevraagd wat men wilt van het leven, zou men waarschijnlijk ‘gelukkig zijn’ aangeven. ‘Pleiadeans’ hebben een aangename soepele energie waarvan anderen die in hun buurt zijn genieten.

Ze zijn emotioneel en liefdevol, maar hebben de neiging om veel gevoelens en emoties te onderdrukken door hun verlangen om anderen te behagen. Ze zijn gevoelig en reageren snel op kritiek. Pleiadeans hebben de neiging om persoonlijke behoeften op te offeren tijdens een poging om anderen te behagen.Dit kan innerlijke wrevel veroorzaken.

Eerder dan het openlijk uiten van wrok of boosheid, kunnen ‘Pleiadeans’ passief agressief gedrag gebruiken in de hoop dat hun gevoelens worden opgemerkt en beantwoord, zonder de noodzaak voor discussie. Ze moeten leren beseffen dat anderen die zij willen behagen meestal de voorkeur geven aan hun gevoelens en behoeften te horen.
Pleiadeans kunnen lichamelijk ziek geworden in situaties waar sprake is van woede, aanvoelbare spanningen of argumenten om hen heen, daar ze emoties van andere absorberen middels een onbewust effect om te bemiddelen en de situatie glad te strijken.

De neiging om hun eigen emoties en emoties geabsorbeerd van anderen te onderdrukken, kunnen energiestagnaties vormen indien ze niet losgelaten worden gedurende een bepaalde tijdsperiode. Dit kan eventueel leiden tot een lichamelijke ziekte. Een groot deel van de leerervaring voor Pleiadeans is om te leren ervaren waar anderen voor hebben gekozen en niet persoonlijk betrokken te raken. Zij zullen leren zich bewust te worden van hun wens om anderen gelukkig te maken en uiteindelijk beseffen dat men alleen zelf verantwoordelijk kan zijn persoonlijk geluk en zelfontplooiing. Ze moeten leren om anderen verantwoordelijk te laten zijn voor zichzelf, hun groei en hun leersituaties. Ze moeten tevens leren dat ze niet kunnen beslissen wanneer anderen gelukkig dienen te zijn, of wat anderen nodig hebben om gelukkig te zijn en in plaats daarvan zich richten op het creëren van hun eigen geluk. Als ware verantwoordelijkheid voor zichzelf en persoonlijk geluk wordt geaccepteerd, zullen ze ’tot bloei komen’ en het fysieke lichaam zal reageren met uitstraling.

Pleiadeans moeten werken aan hun communicatie vaardigheden op een derde dimensionaal niveau en ook om hun gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen.
Het is belangrijk voor hen om persoonlijke macht terug te winnen, leren om vrij te communiceren en sterk van binnen te worden. Soms, kan het lijken dat Pleiadeans overdreven gereserveerd en afstandelijk zijn. Dit is te wijten aan hun neiging om hun gedachten op het punt van kritiek niet te delen en het gevoel van eigenwaarde problemen die veel Pleiadeans hebben. Vaak denken ze dat hun gedachten niet ‘de moeite waard zijn om te delen” en ze moeten dus ook aan dit gebied werken.

Pleiades kunnen patronen tonen van het gebruik van verschillende driedimensionaal streven als tijdelijke ontsnapping uit de werkelijkheid, of valse hulp bij het bouwen van het communicatie vermogen en het ontwikkelen van vertrouwen. Dit kan uitmonden in drug-gebruik of drinken, het creëren van seksuele of romantische drama’s, of gewoon ontsnappen in andere werkelijkheden door middel van lezen, televisie of films. Pleiadeans laten uiteindelijk los door huilen.

Door hun neiging emoties te onderdrukken, kan dit oplopen tot een punt waar het vrijgeven of loslaten MOET plaatsvinden. Dit kan resulteren in huilbuien dat verschijnt als een een ‘over the top’ reactie op bepaalde situaties. In plaats daarvan gaat het om loslaten van veel meer dan die situatie. Wegens de communicatie problemen waar aan gewerkt wordt, ervaren Pleiadeans verschillende soorten van het vrijgeven in het keel chakra gebied, zoals huilen. Dit kunnen ook frequente lichamelijke problemen of spraak problemen zijn, zoals heesheid, hoesten, of beklemmend gevoel in de keel chakra. Dit zal niet meer gebeuren wanneer het vertrouwen en vrije communicatie van emoties en behoeften wordt aangeleerd en gebruikt in het dagelijks leven. Deze kunnen worden gebruikt worden als tekens om binnen in zichzelf te kijken wat niet wordt medegedeeld maar wat wel medegedeeld moet worden.

Pleiadeans houden sterk vast aan geloof en vertrouwen. Ze hebben een sterk gevoel wat het ‘doel’ is sinds de kindertijd, een gevoel te weten dat er een verbinding met ‘God’ of de bron, doel en het plan is, zelfs in hun donkerste uur. Er is een innerlijk verlangen naar spirituele antwoorden en hun verbinding met de Goddelijke kracht te vinden.

Als men begint te zoeken en te leren, begint de groei.
Als men begint te realiseren dat de aansluiting met de bron er altijd is, en begint te houden van de perfecte wezens die we allen zijn, zullen veel van de oude gevoelens, emoties en twijfels vervagen.

Hier een boodschap van de Pleiaden; Wakker worden!
http://www.youtube.com/watch?v=fCFpdLbX7OQ

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.