Nummer sequenties van onze Geest begeleiders pt2

Onze Geest begeleiders zijn vanaf de geboorte aan ons toegewezen en of we het nu beseffen of niet, ons begeleiden en adviseren in ons dagelijks leven. Ze willen ons laten ontwikkelen en groeien, zowel persoonlijk als geestelijk, zodat we ons volledige potentieel kunnen bereiken, onze ware aard vinden en onze plaats in de wereld. Onze Geest begeleiders willen met ons communiceren, om een dialoog aan te gaan, zodat begeleiding, advies en antwoorden gemakkelijk worden verstrekt en begrepen worden op het juiste moment.

De meest voorkomende manier waarop onze Geest begeleiders de communicatie aan gaan is door ons getallenreeksen te vertonen. In oude tijden zou het wellicht iets anders geweest zijn, bijvoorbeeld het zien van een bepaald soort vogel of ander dier, maar in dit moderne digitale tijdperk, omgeven door nummers overal waar we kijken, zijn de getallenreeksen het communicatiemiddel.  We hebben ontdekt dat dit de eerste variant is waarmee onze Geest begeleider met ons probeert te communiceren, omdat we er niet aan voorbij kunnen gaan. Getallenreeksen worden overal getoond waar we ook maar gaan.

De Geest begeleider communiceert op vele manieren middels getallenreeksen. Eén manier is dat ze zachtjes uw aandacht trekken naar een bepaalde richting, zodat je iets opzoekt of omdraait zodat de tijd van de klok of een telefoonnummer of iets anders op een billboard opgemerkt wordt. Uw Geest begeleiders gaan net zo lang door tot u denkt: “Ok , dit is raar! Ik zie iedere keer 11:11. Wat betekent deze getallenreeks?” Zo ziet u dus 11:11 of 12:12 elke keer als u naar een klok kijkt, of langs een billboard rijdt waarop een telefoonnummer met 777 vermeld staat.

Een andere manier waarop Geest begeleiders u zinvolle getallenreeksen tonen is door bijvoorbeeld tijdens het auto rijden, een specifiek kenteken voor u te tonen wat zij willen dat u ziet . Degenen die zich bewust zijn van dit fenomeen worden bedreven in het lezen van de betekenis van deze getallenreeksen. Uw Geest Begeleiders kunnen begeleiding bieden, advies en antwoorden op uw vragen geven, hoe belangrijk of alledaags ze ook zijn. Bijvoorbeeld, u ziet het getal 333, wanneer u zich afvraagt een Pizza of Fried Chicken voor het diner te bestellen, of u kunt 333 zien, wanneer u denkt aan stoppen met uw baan – het kan iedere vraag zijn! Vergeet niet, ga niet op zoek naar getallenreeksen of probeer ze te voorkomen, ze zullen u op het juiste moment vinden, ongeacht uw inspanningen, het gebeurt vanzelf.

Er zijn geen vaste regels voor getallenreeksen, duizenden mensen hebben de antwoorden die ze zoeken met behulp van onze interpretaties gevonden, maar er zijn er ook een aantal die dat niet gelukt is. Net zoals er vele godsdiensten bestaan, zijn er vele interpretaties van getallenreeksen. Alle religies zijn een weg naar God en naar een beter begrip van het leven en jezelf. Als er al een religie is die verordend is als de ‘juiste’, dan zou er maar één religie zijn, maar dat is er niet (hoewel, vele religies doen veronderstellen dat hun religie ‘de enige ware religie’ is!).

In dezelfde geest, is er geen kosmische wet die zegt, “Dit zijn de getallenreeks interpretaties.” Onze Geest begeleiders hebben ons deze getallenreeksen laten zien en we hebben vele jaren doorgebracht om de betekenis ervan te ontcijferen via systematische wetenschappelijke analyse. Wij hebben bestudeerd, geanalyseerd, verfijnd en onze conclusies getrokken en hebben geconstateerd dat zij ons adviseren en begeleiden op een consequente en nauwkeurige manier in ons leven. Maar, net als bij religie, bent u vrij om het pad te kiezen dat bij u past, als je het gevoel hebt dat een andere interpretatie beter voor u werkt, bent u vrij om dat te gebruiken.

Waarom gebruiken we een gelimiteerd aantal getallenreeksen? De getallenreeksen die we gebruiken zijn specifiek en beknopt genoeg om alle begeleiding, advies en antwoorden van onze Geest begeleiders te geven en we vinden dat meer variabelen tot meer onduidelijkheid zal lijden wanneer iets een teken is en wanneer niet. Er te veel gebruiken zou virtueel gezien van elke reeks van getallen een teken moeten maken; velen zouden dan conflicteren met een ander en dat zou het moeilijker maken, voor heldere begeleiding te zorgen, wat erg frustrerend kan worden. De getallenreeksen die wij succesvol toepassen zijn: op korte termijn: ‘Common Number Sequences’, op middellange termijn ‘Signs In Unity With Astrological Influences’ en voor de lange termijn ‘Signs On The Spiritual Path’.

Bij het zien van tekens van één van deze groepen, kunnen we makkelijk onderscheiden of het korte, middel, of lange termijn begeleiding betreft, wat ons helpt de begeleiding in de juiste context te houden waar voor het bedoeld is en het dus toepassen voor of alleen de de korte, of de middel, of lange termijn.

Bekijk ook dit voorbeeld:
http://www.youtube.com/watch?v=HHsBQz8byNk

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.