Creëer een Heilige Ruimte

“Uw heilige ruimte is waar je jezelf opnieuw en opnieuw kunt vinden.” – Joseph Campbell

We hebben allemaal toegang tot geestelijke leiding en wijsheid – het probleem is het vinden en nemen van de tijd en de moeite om die bron van wijsheid aan te boren, zeker in onze drukke tijden.

Een effectieve manier van het maken van die verbinding is via heilige tijd door te brengen in een heilige ruimte. Dit kan eenvoudig en gemakkelijk worden bereikt door het opzetten van uw eigen persoonlijke altaar of ‘heilige ruimte’ in uw huis of tuin. Je kunt het versieren en decoreren hoe je zelf wilt. Je kunt planten, kaarsen, kristallen en bloemen op, in of rond je heilige ruimte plaatsen. Je kunt een afbeelding, een standbeeld of een andere symboliek op een speciale plek plaatsen … wat het meest zinvol voor jou uit komt.

Je hoeft geen ​​lange tijd bij je altaar te zitten – net genoeg om jezelf te ‘verbinden’ met je Hogere Zelf. Hoe je dit doet is ook geheel aan jou. Je kunt gaan staan, zitten, mediteren, bidden, doe wat diepe ademhalingsoefeningen, sluit je ogen – waar je je het meest comfortabel bij voelt.

Sta jezelf toe om te ontspannen en naar ‘binnen’ te gaan.
Bidden is praten – meditatie is luisteren.

Onze gebeden worden versterkt wanneer we specifiek onze doelen of wensen noemen en ze hardop uitspreken. De kracht van onze stem verbetert onze gebedsenergie.
In je gebeden kun je alles wat je hulp bij jezelf in je eigen leven geeft aanroepen, maar ook vragen om genezing en hulp voor anderen die het nodig hebben.

Onze gebeden worden altijd gehoord en altijd beantwoord. Zij mogen niet worden beantwoord precies zoals je er expliciet naar vraagt – maar ze zullen toch op een manier beantwoord worden.

Als mensen, kunnen we niet weten wat het hoogste goed is voor onze zielen en voor de zielen van hen waar we voor bidden, maar de Universele Bron kent het wel. Soms is er een les die we moeten leren, of er komt iets onvoorzien tegemoet, dat een situatie of probleem zal veranderen. Ons gebed kan worden beantwoord op een onverwachte manier.

Je kunt tijd doorbrengen in je heilige ruimte op een aantal manieren. Neem de tijd om bij je persoonlijke heilige ruimte te zitten. Je mag zelfs van deze tijd gebruik maken om je persoonlijke ‘goddelijke verlanglijstje’ op te schrijven. Hou jezelf niet in – ga met de stroom van je ware verlangens. Wees creatief en specifiek, avontuurlijk en fantasierijk.

Aan het einde van je ‘verbinding’ sessie, vraag en pleit voor spirituele bescherming door wit licht voor jezelf en je dierbaren. Het witte licht kan je helpen gecentreerd en in vrede met jezelf en iedereen te blijven. Het beschermt je tegen negatieve energieën die naar jou toe kunnen worden gericht. (Dit kan via iemands boze gedachten over jou, woede, haat, jaloezie en alle agressieve emoties) Wanneer je niet bent beschermd door het witte licht ben je gevoelig voor het absorberen en het overnemen van deze negatieve vibraties, waardoor je prikkelbaar,depressief en zelfs gevoelig bent voor ongevallen.
 
Van tijd tot tijd gedurende de dag, en voorafgaand aan het slapen gaan, versterk het spirituele witte lichten haar bescherming door het herhalen van je oproep en verzoek.
Geniet van je eigen ‘heilige ruimte’ en verwacht wonderen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.