Wetenschap en religie begrijpen de ‘Hemel’ niet

De algemene gedachte in veel spirituele ‘cirkels’ is dat de hogere dimensies hemelse rijken zijn, die grotendeels verkeerd geïnterpreteerd zijn door de meeste religie’s en niet toegekend worden te bestaan door de meeste wetenschappers.

Er wordt gezegd dat als we in onze perceptie groeien en we ook maar neigen naar het in een eerdere post genoemde ‘blootstellen van wat voor lage aspecten van onze individuele of collectieve zijn dan ook’ (die niet in de hogere dimensie kunnen overleven vanwege vibrationele verschillen) we letterlijk zullen groeien naar hemelse percepties.

Iedere serieuze ‘mediator’ kan je vertellen dat iedereen de meest prachtige vibraties en gevoelens kan voelen als men zich begeeft in een diepere staat van bewustzijn. En er wordt tevens gezegd, dat die zelfde vibraties versterkt en constanter zullen worden als we zullen rijzen naar de hogere dimensies.

Ook zullen onze vibraties meer teweeg brengen en geraffineerder worden omdat bepaalde aspecten van ons DNA grotere codes van onze fysieke en spirituele evolutie online zullen brengen. Het resultaat zal daarom een complete en ongehinderde perceptie van de ‘hemel’ zijn.

Stel je eens voor dat je letterlijk ongelimiteerd bent in hetgeen je wilt doen, voelen en ervaren, en de dichtheid en onveranderlijke fysieke staat van je huidige realiteit wordt vervangen met pure en vloeiende realiteit creaties, compleet door jezelf gedreven. Stel je eens voor dat je de mogelijkheid hebt om te creëren wat je maar wenst op het moment dat je het wilt, met realiteit creërende energie die veel puurder qua frequentie is dan de langzaam voortkabbelende energie die we gewend zijn, die traag maar in ieder geval zeker de ervaringen creëert die we hier in de 3e dimensie hebben…

Stel je de louter mentale, emotionele en spirituele vrijheid eens voor wat kan gebeuren door het uitvinden dat je het zelf kunt waarmaken, het voelen en ervaren van echt alles wat men wenst, in een hemelse setting.

Stel je voor dat de pijn uit het verleden je compleet verlaten heeft en het ‘Hof van Eden’ waarheid wordt voor iedereen om van te genieten. Het mooie van dat hof is zelfs dat je het fruit kunt eten van welke boom of struik je maar wilt, wanneer je het maar wilt, en het vergaren van zoveel kennis als maar kan aangemoedigd wordt!

Religieuze controle en wetenschappelijke limitaties

Het dogma en pure controle van de mensen door de meeste van de gemiddelde religies heeft ze blootgesteld als uitvoerders van de machthebbers uit het verleden, maar dat wil niet zeggen dat positieve hervorming of verandering bij die religies potentieel geïntroduceerd kan worden.

Maar, vele volgers van hen hebben veroordeeld, gemoord en oorlogen uitgevochten gedurende lange jaren uit naam van een onderdrukkende God, verbeeld door individuen op invloedrijke posities in die periode’s die niet wilden dat het grote publiek ontwaakte richting de realiteit van ons bestaan als spirituele wezens.

Door deze controle en omdat religie geen gebruik maakt van wetenschappelijk begrip over de realiteit om ons heen (wat niet direct in relatie staat tot hetgeen wat zij volgen), heeft de wetenschap spiritualiteit als geheel veroordeeld en de voorkeur uitgesproken ons bestaan puur door een fysieke lens te bekijken.

Het wetenschappelijke paradigma wat heden ten dage bestaat belichaamt de ‘zien is geloven’  mindset, en heeft grotendeels het bestaan van spirituele rijken genegeerd omdat zulke rijken niet fysiek bestudeerd zijn. In het algemeen wordt in wetenschappelijke kringen gelooft dat wat bestudeerd kan worden in de fysieke staat, bestaat, en dat dit ‘geloof’ het bestaan van ‘geest’ in welke vorm dan ook uitsluit of zelfs soms belachelijk maakt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.