Het begrijpen van Spirituele Evolutie

De mensheid dient een collectieve evolutie naar de 5e dimensie te ondergaan, wat in essentie betekend dat wij als mensen evolueren gezamenlijk met alle andere facetten van bewustzijn op Aarde.

Er wordt gezegd dat onze collectieve spirituele evolutie gedreven wordt door een groeiend begrip over de metafysische rijken van bewustzijn en over hoe deze planeet Aarde dient te worden behandeld. Ondanks de collectieve verlichting die op dit moment plaats vindt, wordt er beweerd dat in het verleden diverse individuen diverse keren verlicht zijn van deze Aarde en dat individuele ascensie bereikt kan worden voor het collectieve.

Ondanks het feit dat deze evolutionaire gebeurtenis in zo veel opzichten ‘in steen geschreven staat’, wordt nog steeds gelooft dat wij, de mensheid die het ondergaat, actieve inspanningen dienen te verrichten om het waar te maken en positieve verandering dienen te bewerkstelligen voor onze wereld zoals wij het graag willen dat het wordt.

Er wordt ook gezegd dat de mensheid actief betrokken dient te geraken in onze evolutie om het te bereiken en dat bepaalde criteria van ontwaakte zielen die ascensie al begrijpen en willen verlichten, dienen bereikt te worden om onze collectieve evolutie waar te maken.

Een groeiend aantal van ontwaakte zielen werken al actief met elkaar om de collectieve vibratie te verhogen en de planeet te helpen ontwaken om onze collectieve ascensie te bereiken, maar per saldo, dient de hele wereld te weten over ascensie voor het op de juiste manier bereikt kan worden.

Met betrekking tot dit, wordt gezegd dat het stijgen van de collectieve vibratie veel zal exposeren van wat tot vandaag verborgen is gebleven voor de mensheid, betreffende de spirituele rijken en de verlichting in zijn geheel, en dit zal inluiden. Het blootstellen van de acties van gezaghebbenden die een compleet holle realiteit rond onze gedachten gecreëerd hebben in een poging een slaafse gemeenschap te creëren, zal een natuurlijke uitkomst zijn van het stijgen van de collectieve vibratie.

De activiteiten van de onderdrukkers van de mensheid kunnen niet onopgemerkt blijven en het algemene geloof met betrekking tot onze spirituele evolutie is dat op de een of andere manier, de ultieme blootstelling van deze activiteiten op een natuurlijke manier boven zullen komen drijven. Daar boven op is het belangrijk voor ons om deze ‘kliek’ bloot te stellen aangezien ze genoemd worden en ze dienen te helpen om te trachten de mensheid uit hun greep te bevrijden.

We zullen een ongehinderde spirituele revolutie van binnen vinden en daarmee, kunnen we het verspreiden naar het collectief om ons heen. Wanneer persoonlijke verlichting groeit, groeit natuurlijke blootstelling ook, alsmede het begrijpen van de actie’s van de onderdrukkers van de mensheid en ook die nieuwe informatie kan verspreid worden.

Zoals het er nu voor staat, begrijpt een alsmaar groeiend aantal mensen in deze wereld dat de dingen niet zijn zoals ze bedoelt zijn, in zeer veel aspecten. We beginnen te begrijpen dat de verschillende  ‘divisies binnen klassen’ met opzet bewerkstelligd zijn en dat de weinigen op grote schaal de meerderheid met opzet achter heeft gehouden.

We zullen dit onderwerp nog vaker vermelden maar voor nu is het belangrijk te begrijpen welke rol, geo-politieke blootstelling kan spelen in de mensheid’s spiritueel ontwaken.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.