Het christelijke bewustzijn gloreert

De verandering staat er aan te komen. Waar het leven door gaat zoals gewoonlijk, manifesteren de veranderingen binnen in jou op royale wijze. Deze veranderingen vinden bij iedere ziel die op deze planeet leeft plaats. Iedere ziel is akkoord gegaan met deze veranderingen. De eerste verandering die opgemerkt wordt is een groter vermogen om emotie te voelen en het te uiten. De meeste mensen op de planeet hebben hun emotie’s onderdrukt om hun harten te sterken zodat men kon functioneren in deze immer verhogende dichtheid als maatschappij, maar deze filters vallen langzaam van ons weg omdat er meer licht door komt dan ooit tevoren.

Nu ieder persoon in staat gesteld wordt om echt vanuit zijn of haar hart te voelen en te spreken, zal alles zich langzaam aan uiten binnen hun wezen. Op een bepaald punt in dit proces, zullen de gevoelens die geuit worden gevoelens van liefde zijn, gevolgd door vreugde en andere positieve emotie’s die mensen zullen bewegen naar een richting tot nu toe onbekend in jouw wereld.

De mensen op aarde komen samen in grotere getallen dan ooit tevoren, zodat men een stem kan zijn voor de gebieden in hun respectievelijke werelden waar verbetering nodig is. Individuen willen hun leven opofferen voor de veranderingen die zij nodig vinden. Het is een tumultueuse tijd voor de zaken binnen alle oude paradigma systemen die niet langer aan de behoeften kunnen voldoen van de mensen. Gedurende het continue ‘ontwaak’ proces van de mensen, zullen alle illusies verdreven worden en zij die de onderwerping volhielden zullen bekend worden gemaakt.

Er is geen plek voor deze mensen om te schuilen, wanneer de openbaringen van hun geheime agenda’s getoond worden, daar ieder van hen in het reine moet komen met dat gene wat men gekozen en gedaan heeft en vrede dient te sluiten met zijn of haar ziel. Dit zal ongetwijfeld wat chaos veroorzaken, maar uiteindelijk is het voor het hoogste goed.

Op de planeet zijn er velen die klaar zijn om de volgende stap te zetten en te beginnen met het schoonvegen van alle facetten van bestuur en de daarbijhorende werken. Dat wat ooit geïmplementeerd is om de energie van de mensen op een oneerlijke manier te gebruiken, zal vervangen worden door een systeem wat onpartijdiger is voor allen op aarde. Het muntstelsel zal uiteindelijk ophouden te bestaan zoals we het nu kennen.

Er ligt een grotere soevereiniteit voor ons en eenieder zal zich realiseren zijn of haar inherente verantwoordelijkheid te pakken om bij te dragen middels hun input op een waardige en eerzame manier, zodat hun bijdragen in lijn zijn met het hoogste goed voor alle mensen op de planeet en niet alleen maar voor een geselecteerd groepje. Het uitpersen van de mensheid op een geheime manier zal voor altijd ophouden en de mensheid in het geheel zal de vlam der verlichting oppakken op een sterke(re) manier, zodat men eindelijk zal leven in harmonie volgens de universele wetten van gedrag.

Er komen enkele verassende veranderingen aan het licht. Deze veranderingen creëren een kettingreactie in alle regio’s van de wereld en zullen het begin voor een betere manier van leven faciliteren voor de gehele mensheid. Zij die vooraan staan bij deze beweging staan op een positie die een groot goed tot stand kan brengen. De mensen zullen grotere welvaart en overvloed ervaren in hun dagelijks leven en dit zal een ver reikend effect hebben op hoe de mensheid in vrede, harmonie en welvaart kan leven.

Als ieder lid van de menselijke familie alles heeft wat nodig is voor haar welzijn, veiligheid en bescherming, kan men vooruit gaan naar gebieden die voorheen niet beschikbaar waren; de gebieden van de geest en de ontdekking van haar eigen ziel, haar gaven, vaardigheden en talenten, die als verborgen juweeltjes in hen liggen. Deze zullen naar voren komen om zij die hen omringen te zegenen op een liefdevolle manier.

We willen de importantie van het gecentreerd en op één lijn verblijven met zijn of haar hogere aspecten benadrukken. Het verlangen om één te worden met zijn of haar goddelijke essentie brand fel binnen hen die de moeite genomen hebben uitgelijnd te blijven met het licht van de ‘Creator’ in hen zelf. Deze mensen zullen succesvol zijn met hun intenties de Heilige Christus in en door hen te laten manifesteren. Deze mensen zullen de nieuwe voorhoede zijn van het nieuwe menselijk ras, volledig geraliseerde goddelijke mensen, werkend met een eenheid’s bewustzijn. Binnen alle mensen die op deze planeet verkeren, gloreert de wederopstanding van het christelijk bewustzijn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.