Het jaar van innerlijke kracht en eenzaamheid

We zitten in de tijd van karma vereffening. De energie van de aarde veranderd en daarmee ook alle levende wezens op deze planeet. De energie vibratie van 2015 heeft velen van ons geraakt. We dienen daarom ook te accepteren dat wij allemaal in dit leven zijn gekomen middels een Karma contract, waarmee we akkoord zijn gegaan te werken met de mensen die we nu in onze levens tegen komen.

Sommigen begrijpen de dramatische veranderingen die we ondergaan, wat doorloopt tot het eind van 2017, nog niet helemaal. Op dit moment dienen we bepaalde situaties en mensen los te laten in onze levens, wat omgkeerd betekend dat we terug gaan richting de Bron van alle dingen. Daardoor worden we in staat gesteld in connectie te komen met wie we werkelijk zijn, terwijl we geen idee hebben wat te verwachten… Maar geen nood, er zijn ‘lightworkers’ op dit moment op onze planeet die je daar bij kunnen helpen.

Om te kunnen begrijpen wat ons doel op deze paneet is en waardoor we deze enorme verschuiving in bewustzijn ondergaan, dienen onze planetaire geboorte kaart in kaart te brengen, van het moment wanneer we geboren zijn. Van daar uit krijgen we het begrip wie we werkelijk zijn en waarom we in deze ‘ontwaak’ periode zitten. Onderzoek welk ‘archetype’ je bent en met welke andere type’s je werkt dit jaar. Maak connectie met je innerlijke begeleiders, leer om ’to go with the flow’ met alles om je heen, ga terug en volg oude wijsheden en maak connectie met het Kosmische hart om van daaruit bewust te worden van je eigen energie vibratie en die van jouw omgeving.

Maak gebruik van stilte, leer om connectie te maken met al je 12 chakra’s, (her)ken de kleuren en werk met de kleurstralen. Maak de energie in je aura zuiver. De Hart chakra is één van de sleutel componenten waar we aan moeten werken. Of je nu wilt of niet, vrede is de vibratie die je dient te kiezen en de hart chakra bezit de meest krachtige manier om harmonie en balans in je bestaan te brengen. Wanneer de gevoelens van hopeloosheid, depressie, benauwdheid en angst opduiken, weet dan dat je een lagere energie hebt aangetrokken. Daarom dien je jouw aura te zuiveren en balanceren. Je gedachten zullen zich snel manifesteren dus kies verstandig wat je het universum in zend. Overweeg zorgvuldig je acties, zowel gevend als ontvangend, goed of slecht, want je krijgt het linea recta op je bord terug.

Daar we uit de 3e dimensie richting de 4e dimensie bewegen, zien we alles om ons heen veranderen. We vibreren daardoor op een hogere frequentie wat ons richting een betere staat van zelfbewustzijn transporteert. Al onze slapende gaven beginnen naar de voorgrond te treden, om je te laten weten dat je niet de persoon bent die je dacht dat je was, maar een spreekwoordelijke ‘prachtige edelsteen’. Het maakt niet uit hoe je jezelf ziet, je bent perfect omdat dit het lichaam is wat je gekozen hebt om te ervaren in dit leven.

Iedere situatie in het leven, goed of slecht, is een levenservaring en les die we op deze aarde dienen te leren. Open jezelf om een andere perceptie te krijgen van alles wat om je heen gebeurd. Accepteer jezelf, lichaam, ziel en geest, en begin van jezelf te houden voor ieder klein ding wat anders lijkt te zijn. Zie jezelf als een wezen van puur wit licht en vergeef diegene die je het meest pijn hebben gedaan. Hou van je ouders alsof ze de schat van deze wereld zijn. Kijk langs alle irritaties en vervang ze voor vergiffenis.

Verwacht het onverwachte omdat dit de periode is waarin we anders dan in het oude, nieuwe dingen gaan meemaken en dus niet weten wat te verwachten. We hebben een nieuw ‘droom bord’ gecreërt waarin veranderingen noodzakelijk zijn, anders zullen we niet vibreren op de zelfde frequentie als de aarde. Wanneer we door de komende 2 jaar van karma zuivering bewegen, zullen we sommige van onze geliefden verliezen daar zij overstappen naar de andere zijde. We moeten begrijpen dat zij hebben gekozen verder te gaan. Houd alleen de liefde vast en laat hen overstappen, in ruil daar voor zul je gecompenseerd worden door het uiten van begrip voor datgene dat niets hetzelfde blijft.

Mensen wees niet bang voor de stemmen die jullie horen, de vreemde vormen die jullie zien, symbolen, wezens die in en weer uit je zichtveld schuiven. Je denkt waarschijnlijk dat je gek wordt. Naarmate de tijd vordert zul je zien dat de sluier verwijderd is van je 3e oog en zul je aan boord van het onbekende stappen en alleen liefde bezitten en vasthouden in je hart. Sinds eeuwen worden mensen al voor gek verklaart voor het ontrafelen en verwijderen van de sluier voor onze ogen. Iedereen op deze planeet heeft een unieke gift die we vergeten zijn en deze giften staan op het punt om weer geactiveerd te worden. Sommigen van ons zijn er nog niet klaar voor om dit te accepteren. Vergeet niet dat er al veel mensen zijn die je gaandeweg kunnen coachen in dit proces.

Nu we de puurste vorm van liefde en licht terug gaan brengen op aarde, zullen we allen gaan accepteren in dit nieuwe jaar dat we wel degelijk dingen kunnen veranderen. Werk met de enrgie van de dag. Neem iedere dag als een prachtig geschenk en maak connectie met elkaar, wetend dat we allemaal met elkaar in connectie staan op deze planeet.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.