Moeder Aarde’s hemelvaart en verschuiving – pt1

Prachtige wezens op de Aarde, opmerkelijke verschuivingen vinden op dit moment op onze Aarde plaats. Er vinden er zo veel plaats dat het onmogelijk is ze allemaal te behandelen, of voor jou om op te merken in jouw realiteit. Er is echter een belangrijke verschuiving op dit moment aan de gang die een connectie heeft met het goddelijke ’template’ en de blauwdruk van de Aarde en jij als je eigen wezen.

Nu de eeuw van Liefde zich manifesteert op Aarde en liefde echt naar boven komt bij alles en iedereen, ondergaat de Aarde zelf flinke verschuivingen van ontwaken, waarbij haar energetische template en blauwdruk aangemoedigd wordt verder te ontwikkelen door vele wezens van licht, om het bewustzijn aanwezig op Aarde en de manier waarop de Aarde zich manifesteert, te verhogen.

Met het verschuiven van het template en de blauwdruk om in lijn te komen met liefde, worden vele oude energetische patronen, van pijn en lijden toegebracht aan Moeder Aarde, geheeld om een template van liefde te creëren zodat Moeder Aarde zich kan manifesteren. Geleidelijk, in lijn gebracht met jouw eigen template en blauwdruk.

Alles en iedereen zal bestaan in geharmoniseerde liefde, met het doel meer liefde te ervaren en creëren. Als Moeder Aarde en een grote meerderheid van de mensheid het toelaten een grote portie van hun energie volledig en voor eeuwig vrij te geven voor liefde, zal de Aarde en haar mensheid omhoog gebracht worden naar een nieuwe frequentie van liefde. Veel mensen zullen wellicht deze grote verschuiving ervaren als verheffend en verlichting vergarend, door het overweldigende volume van liefde wat present zal zijn binnen in en rond ieder persoon, met name zij die kiezen de verschuiving en de mensheid te supporten, zoals bijvoorbeeld voor jezelf.

Deze acceleratie van liefde zal het makkelijker maken voor hen die nog niet geloven in deze eeuw van liefde en dat we leven in een tijd waar we kunnen uitgaan van liefde en het kunnen ervaren, om een diep ontwaken en realisatie van liefde te kunnen begrijpen. Het zal een grote verschuiving zijn, die het mogelijk maakt de eeuw van liefde echt te ervaren met een grotere intensiteit. Sommige mensen hebben deze verschuiving de ‘koms van Christus’ genoemd, wat toepasselijk is maar weet dat de liefde je zal accelereren in een diepere liefde, een liehebbend bewustzijn voor allen genererend. Het is een verschuiving die staat te gebeuren en zal plaatsvinden middels goddelijke timing, daar meer en meer mensen de kracht en aanwezigheid van liefde op Aarde en in haar wezens accepteert.

Alles, inclusief jezelf, wordt gehercodeerd op Aarde om in harmonie te komen met liefde, daardoor een nieuwe realiteit creërend, geboren uit liefde voor allen om te ervaren. Het is belangrijk om je gedachten te herinneren en percepties zullen je realiteit creëren en daarmee zal een nieuwe realiteit, geboren uit liefde eerst ervaren worden en afkomstig zijn van binnen en door je gedachten, daarna tevoorschijn komend in je omgeving en ervaringen.

De verschuiving en wijzigingen gemaakt door de licht wezens uit ons universum voor Moeder Aarde’s template en blauwdruk (die de schoonheid van de Aarde behoud en laat manifesteren), zit aangesloten op de goddelijke ‘flow’ van de Creator. Moeder Aarde’s template krijgt een ‘upgrade’ om grootser en sneller frequenties van diezelfde goddelijke ‘flow’ te ontvangen en door te geven aan de Aarde en de mensheid. Dit betekend dat de vele restricties en limitaties ooit geplaatst op de Aarde en voor ons wezens, als bescherming om zeker te zijn dat chaos niet zou manifesteren door het niet begrijpen van je innerlijke krachten, zullen worden losgelaten, uitgewist en weggegooid.

De waarheid is dat je meer verantwoording krijgt over je eigen creaties, net als je doel en service voor de Aarde. De Aarde wordt het toegestaan, grotere volume’s van licht van onze Creator te accepteren, terwijl er een nieuwe vibratie van vrijheid vastgeketend wordt aan het template van de Aarde. Dit zal niet alleen velen inspireren daar het van Moeder Aarde afkomt, maar het kan ook misbruikt worden en fout geïnterpreteerd worden, dus als je niet bewust bent van je creaties, krijg je een grotere vrijheid en kracht om datgene te creëren wat je niet wilt ervaren.

Wat ik met je deel is dat als je nog steeds sommige oude energetische gewoonten gebruikt die niet geboren zijn uit liefde, dit de kans kan krijgen te manifesteren, maar het is belangrijker je te focussen op te verblijven en bestaan in en uit liefde, met iedere cel van je ‘zijn’, met iedere focus, en ieder bewustzijn. Dit om van dienst te zijn voor de eeuw van liefde op Aarde en het aanbreken van jouw zijn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.