Moeder Aarde’s hemelvaart en verschuiving – pt2

Daar de vibratie van goddelijke ‘flow’ wordt gewijzigd en verhoogd binnen het template en de blauwdruk van Moeder Aarde, zal dit een krachtige impact hebben op het water op het land van Moeder Aarde. De vordering van de goddelijke flow van de Creator binnen Moeder Aarde’s blauwdruk, zal een diepe schoonmaak en purificatie proces van alle vormen van water aanzwengelen en versnellen. Het water van de Aarde is een krachtige voorziener van Moeder Aarde’s vibraties en creatie’s, men kan de wijsheid van Moeder Aarde en de Creator terugvinden in het water op Aarde, het is verwant met een heilige bibliotheek en bron van verlichting.

Als de goddelijke flow van de Creator het water van de Aarde binnenkomt, wordt de vibratie van het water gewijzigd en zal de goddelijke wil van de Creator aanwezig zijn. De structuur van het water zal zich modificeren richting een snellere vibratie, afgestemd op de Creator wat als een versterker van de Creator’s vibratie zal werken tijdens het koppelen en vastketenen aan de Aarde, richting een diepere vorm van liefde.

Wanneer het water van vibratie verschuift en gepurificeerd wordt, afgestemd op de Creator, zal het als een spiegel tot de Creator spreken, wat er voor zorgt dat velen, zelfs Moeder Aarde, kunnen kijken, waarnemen, herkennen, weten en in overeenstemming komen met de Creator op een dieper niveau, daardoor de liefhebbende kracht van de Creator op Aarde versterkend. Wanneer de purificatie van het water op Aarde plaatsvind zal het purificatie symboliseren voor allen, de goddelijke wil en flow van de Creator zal ontluiken in het water en meer aanwezig zijn op Aarde.

Die goddelijke flow is de heilige voortgang en eeuwigheid van de Creator, de goddelijke begeleiding van de Creator en de actieve aanwezigheid van de Creator die perfectie creëert op Aarde. Het is een krachtig proces voor Moeder Aarde’s template, blauwdruk en daarmee de mogelijkheid om goddelijke flow van de Creator te ontvangen, om een upgrade te verzorgen zodat deze hoge vibrationele frequenties in het water van de Aarde kunnen vloeien.

Jouw fysieke lichaam is water. Het proces zoals de verschuiving van het template van Moeder Aarde wat de goddelijke flow van de Creator voortbrengt, symbolissert dus ook de verandering in jou, in het water van jouw lichaam. Door het water in je lichaam, zul je grotere volumes van de Creator’s goddelijke flow kunnen ontvangen, verwerken en uitsturen. Je zult ook een diepe purificatie en reiniging ervaren middels het water in je fysieke lichaam en mede daardoor jouw complete zijn, omdat het water de aanwezigheid van de Creator in jezelf bekrachtigd.

Op dit moment van transformatie is het belangrijk het water van de Aarde en in jezelf te helpen door je voor te stellen, te voelen, te erkennen en te vragen voor de goddelijke flow en het felle licht van de Creator, bestemd voor deze tijd tijdens de ascensie binnen te komen, op golven van liefde in het water van de Aarde en het water van je eigen lichaam. Stel je zo veel licht voor, gegoten in het water van de Aarde vanuit het universum van de Creator en Moeder Aarde’s template en blauwdruk verschuiving, de energie van het water purificerend en reinigend zodat het afgestemd is als één samen met de Creator.

Stel je grote volumes van licht voor vanuit de Creator en Moeder Aarde, gegoten in jouw complete zijn, het water in je lichaam en dat om je heen penetrerend. Laat een krachtige reiniging plaatsvinden als het alles wordt afgestemd als één binnen liefde, om dieper in de aanwezigheid van de Creator te komen. Dit is een krachtig proces dat allen in staat stelt te bestaan in en de aanwezigheid van liefde beter te ervaren.

Tijdens meditatie, neem de tijd om de goddelijke flow van de Creator en de aanwezigheid van de Creator voor te stellen in al het water, sta jezelf toe het te voelen, beseffen en erkennen hoe prachtig en belangrijk dit is voor de mensheid en de Aarde. Als je bij water in de buurt bent, geef het door of drink het zelfs, neem de tijd het water te zegenen, de aanwezigheid van de Creator in het water voor te stellen. Je kunt heilige geluiden, tonen, woorden, muziek, beelden, visioenen, of wat je ok inspireert, in het water sturen om deze belangrijke verschuiving voor ons allen te ondersteunen.

Hoe meer de mensheid de vibratie van het water van de Aarde verhoogd, des te makkelijker Moeder Aarde’s verschuiving zal plaatsvinden en des te meer energie er van de Creator present zal zijn in het water van de Aarde, gestuurd van de Creator en Moeder Aarde. Water wat gezegend is of als heilig wordt gezien brengt iemand terug naar zijn of haar ware goddelijke aanwezigheid.

Stel je toch eens voor als al het water op de Aarde en in jezelf gezegend zou zijn op een zelfde manier. Water zou geëerd worden als de manifestatie van de Creator zelf, wat het eigenlijk is, en waardoor grotere waarheden van de Creator voortgebracht zouden kunnen worden door deze simpele realisatie en perceptie.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.