Een nieuw begin voor ons allen

Door onze hele cosmos vinden ‘uitlijningen’ plaats waar al op gewacht wordt sinds de laatste duizenden jaren. Deze uitlijningen zorgen voor een betere toegang naar de kennis die in iedere ziel verstopt zit, want ieder van jullie bezit een enorme hoeveeelheid kennis door de vele eeuwen die gepasseerd zijn.
 
Het is een tijd om in stilte te spenderen en in een staat terecht te komen waarin goed naar jezelf te luisteren is, omdat jouw leef wereld zich opnieuw aan het koppelen is met de rest van de melkweg, een gebeurtenis die het inzicht aankondigd dat de mensheid niet alleen is in de eindeloze zee van andere sterren, planeten en werelden. Dit betekent dat de aarde zich in een nieuwe positie voegt tussen de hemellichamen en dat het een nieuw begin voor iedereen inluid.
 
De aarde breidt zich uit en verplaatst zich nu het zich aanpast aan haar nieuwe plaats tussen de hemellichamen en dit kan veranderingen teweeg brengen voor haar bewoners.
 
Nu het menselijk hart zich verder opent en de veranderingen van buiten en van binnen voelbaar zijn, zal iedereen die zich in deze tijd bevind het besef van eenheid en saamhorigheid voelen omdat nu pas, voor velen echt duidelijk wordt dat de aarde en de mensheid een unieke en vitale rol spelen binnen een veel grotere gemeenschap van leven dan ooit was gedacht. Opwinding hierover zal toenemen daar deze bewustwording tot volle wasdom zal komen. Het zal de hele mensheid bewegen meer om zich heen te kijken en oplettender te worden.
 
De verschuivende energiën die binnen komen zullen grote openingen maken en eeuwenoude kennis over de planeet naar voren brengen die mensen in grote getalen zal helpen ontwaken. Het is tijd om met een scherp oog naar de hemel te kijken, om alle tekens om je heen in je op te nemen die weergeven dat het oude wereld systeem aan het afbrokkelen is en zij, die in controle zijn, tevergeefs proberen de wereld populatie in een staat van angst, hopeloosheid en apathie te houden.
 
Elke poging van deze mensen wordt een ontmoeting met volkeren met een groeiend bewustzijn dat alles wat verborgen was niet meer verborgen zal worden gehouden. Dit is, zoals we al eerder in vorige posts aangegeven hebben, een nieuwe dimensie, of vibratie, dat deze foutieve activiteiten niet meer ondersteund.
 
Als je, onze meest moedige wel te verstaan, stevig de visie vast houd van een grotere realiteit waar alles en iedereen gelijk is in haar potentie om te groeien en uit te breiden, zullen vele miraculeuze tekens en voortekenen naar het bewustzijn komen. Als je het licht vast en voor je houd in deze tijden, zal je liefhebbende ‘service’ voor het ultieme plan genoteerd en onthouden worden.
 
Velen van jullie zijn geinitiëerd in kosmische en galactische services en dit zal via bewustzijn boven komen drijven als de weken en maanden voorbij drijven. Het gevoel van lineaire tijd verschuift en er zijn cycli in effect die percepties unnen verschuiven wat verwarrend over kan komen. Er worden veel aanpassingen gedaan nu jullie menselijke ‘operating systems’ aan het re-kalibreren zijn om de hogere frequenties aan te kunnen.
 
Probeer zo vaak mogelijk buiten te zijn, drink veel water om je fysieke lichamen te hydrateren en de re-kalibratie te faciliteren die van binnen plaats vind. Eet zo veel mogelijk verse groenten en vers fruit, want deze voeding draagt een grotere levenskracht in zich dat er voor zorgt dat je fysieke voertuig in betere afstemming blijft met de hogere frequenties, nu deze continue de atmosfeer binnen dringen.
 
Ga in vrede, lieve mensen, en besef dat je onmetelijk geliefd bent.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.