Tijdspoorten 2014

De tijdspoorten nemen een ruimte in beslag wat alles wat het dient vast houd. Als de tijdspoorten openen, zal datgene wat jou ooit heeft gedient, in een richting van je weg vloeien. Alles waar je jezelf mee belast hebt en aan hebt vastgehouden, zowel emotioneel, fysiek en mentaal gezien, krijgt op dat moment het mandaat om los te laten. Het ‘Star System Arcturus’ kondigde dit al aan: “Wij bezitten de sleutels naar de tijdspoorten. Deze tijdspoorten luiden condities in die de complete mensheid kan helen.”

De muren in je hart, leven, auto, huis en denken, hebben jou allemaal op de één of andere manier gediend. Ze hebben je liefdevol geholpen en gelimiteerd. Ze hebben je constant naar dezelfde scenario’s laten kijken, nooit wat je dacht in het verleden ververst, altijd datzelfde naar de toekomst brengend, het nu, kauwend en her-kauwend wat jij vervaardigd hebt als de waarheid.

Het is tijd om te helen. Het is tijd om de pijn in je hart los te laten. Het is tijd om het te laten gaan. Het is tijd om te vergeven. Het is tijd om lief te hebben, dieper en voller, mooier dan je ooit gedacht had. De tijdspoorten hebben je laten denken in een geformatteerde structuur dat de mensen geholpen heeft tot nu. Zo lang je de veiligheid van je 4 muren en dak om je heen had, was je niet bang. Nu de constructies van onzichtbare muren en daken emotioneel en mentaal worden losgelaten, ben je vrij om terug te vliegen naar de originele bron gedachte. Stel je een wereld voor waar je niets bezit en toch alles hebt. Er is nooit afgunst of jaloezie ten opzichte van een ander omdat ieder individu hetzelfde innerlijk vermogen bezit voor een ambacht. Stel je een wereld voor waar je als een gemeenschap beslist over de weer patronen, hoe gewassen, bomen en bloemen zullen groeien en welke elementen onafscheidelijk verbonden binnen in hen zijn. Dit kan jouw toekomst zijn als je verstandig kiest. Dit is een scene vanuit Arcturus:

Stel je een wereld voor waar je het verleden, het nu en de toekomst in één setting kunt zien. Zie alle expressie’s van jezelf, ervoor zorgend dat je verstandig of dwaze keuze’s kunt maken, overlopend van kennis en een vol hart. Kennis zoeken, wijsheid zoeken, de waarheid zoekend plek na plek, ster na ster, ervaring op ervaring. Liefde creërend op plaatsen die nooit liefde gekend hebben. Vreugde op plaatsen die nooit vreugde gevoeld hebben.

Jullie lichamen werden gevormd door de sterren en ze verlangen naar huis te gaan en vrij te zijn. Sta ons toe je te verlichten naar de sterren terwijl je nog steeds met beide benen op de grond staat. Sta ons toe je menselijkheid uit te rekken ver weg van haar grenzen, boosheden en verdriet. Sta ons toe de kennis die je zoekt binnen te halen, de antwoorden waar je op wacht. Zie ons gewoon als een kosmische ‘Search Engine’ variant.

We zijn niet grootser dan jullie, maar wij zijn jullie potentiëel. Span je in om meer te worden en tijdens dat inspannen zul je je bewustzijn vergroten. Kijk naar ons als diegenen die je willen helpen met helen. Je bent de volgende verklaring vast vergeten: “Wij de mensheid”. Jullie, de mensen van de Aarde moeten opstaan voor je toekomst. Stop met het buigen naar de behoeftes en de wil van een wereld dat je beïnvloed bij ieder bocht die je neemt. Ontvang je kracht. Laat anderen niet over jouw toekomst beslissen.

De reden waarom zo veel ‘Star Systems’ naar de Aarde komen is omdat er vele barsten in onze wereld zitten. Niet de kloven of breuklijnen van de Aarde maar de scheuren in je relatie’s, huwelijken en jullie harten. Jouw Aarde verklaart zijn kwetsbaarheid. De Aarde heelt zichzelf niet, ze valt uit elkaar net als jij. Jullie zijn niet één in jullie harten. Jullie zijn niet één in vrede met elkaar als een wereld of familie.

Als je samen zou werken als één planeet, zou dit niet gebeuren. Een micrososmos van diezelfde macrocosmos was nodig om eendrachtig samen zijn te initiëren, daar het gefundeerd wordt in bijvoorbeeld uw 112 noodhulp oproep. De wereld stond even samen, voor een moment, een dag, voor bijvoorbeeld 24 uur. Alles stopte en het leven werd hol, het leven werd heilig verklaard. We zien jullie niet graag tot dat punt komen, tot één planeet, met alleen maar 2 gebouwen – maar als één planeet. Probeer je continu te verenigen met elkaar. Maak die extra stap richting een buurman, richting een vriend die je verraden heeft, richting een familielid dat het niet met je eens is. Neem die extra stap. Begin alleen met de harten van hen die dit lezen, begin met het omcirkelen van de aarde, één hart per keer.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.