Stop met het reguliere denken [pt1]

Mede zoekenden, listig zijn op een enthousiaste manier zal je de weg terug wijzen naar een vreugdevol bestaan. Het is tijd om uit het voorgeconditioneerde denken te stappen en de grotere realiteit te omarmen die er op wacht herinnerd te worden en door de matrix heen te breken. Het is belangrijk om onszelf dan niet in te houden met betrekking tot creatieve standaarden of verwachtingen die we wellicht daar voor hadden.

We versoepelen richting een groter gevoel van vrijheid en levensonderhoud en een essentieel element daar in is het genieten van alles wat we ondernemen met een besef van eenheid en grotere intensiteit. Laten we onze brandende vlam opnieuw aansteken en streven naar alles dat voor ons licht met passie en opwinding, omdat dit leven weinig waard is als het niet geleefd kan worden vanuit een boordevolle opgewonden staat.

Veel spirituele lessen leren ons hoe belangrijk kalmheid en het nul punt is om tot verlichting te komen, en ik geef toe dat sommige prachtige meditaties vanuit die plek bereikt kunnen worden. Als je doel totale verlichting is, voel je dan vrij om de nul punt route af te leggen en je fysieke perceptie compleet blanco te laten zodat je veel puurdere energie kunt ervaren die voor je ligt.

Echter, als het  je missie is om mensen te helpen ontwaken en ‘vreugde’ terug te brengen op deze planeet, je aangemoedigd wordt om ieder opwindend en constructieve onderneming te vinden en het te volgen met passie. Passie en opwinding worden veel meer in de hogere rijken ervaren dan hier, maar we kunnen ze nu op de aarde terug brengen.

Wij kunnen de levendige, hogere dimensie krachten worden waar we zo veel over horen en gezien mijn immer ontwikkelende opinie, de beste manier om dit te doen is levendigheid te omarmen en stoppen vast te houden aan rigide verwachtingen over wat we eigenlijk zouden moeten doen en hoe we het voor elkaar brengen.

Met name gedurende ons creatieve werk, moeten we onszelf aanmoedigen om buiten de gebaande paden te denken en vindingrijk te worden met de dingen die we willen doen. Als we proberen te creëren in een format wat voorheen werkte maar waar we overheen groeien, zullen we onze brandende vlam eerder doven en het proces oncomfortabel en onaangenaam maken.

Door deze reden, wordt je aangemoedigd om constant buiten de gebaande paden te stappen van ieder persoonlijk paradigma dat je voor jezelf gecreert hebt en jezelf uitdaagt om iets beters te doen, iets grootser. Je kunt altijd nieuwe hoogten bereiken met je creatieve bezigheden, maar als je middels een gedateerd format werkt, bereik je creatief gezien weinig tot niets.

Er is een deel binnen ons allen dat hunkert naar uitdagingen en de mogelijkheden om te excelleren. Als we niet toegeven aan die wens, maken we de diepere facetten van de creativiteit die ons drijft met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden onbruikbaar. Onszelf uitdagen kan leuk en opwindend zijn omdat het ons gepassioneerd laat zijn tijdens onze missie en het leven in zijn algemeenheid.

Het voelt goed om onszelf uit te dagen en naar grotere hoogten te stijgen, en door dat te doen ontwikkelen we onszelf en excelleren we totdat onze ultieme doelen bereikt zijn. In plaats van aan dingen te werken die ons niet inspireren of ons er van weerhouden uit te blinken zoals we zouden willen, laten we de creatieve passie terug in ons leven komen en ons streven een paar tandjes aanzwengelen.

De hogere dimensies zijn gevuld met opgewonden en ge-evolueerde zielen die zichzelf en hun mogelijkheden continu uitdagen om licht en bewustzijn te brengen op donkere plekken. Als we onszelf willen ‘uitlijnen’ met deze rijken en haar zielen, is het alleen maar natuurlijk dat we onszelf tevens vullen met dezelfde passionele kwaliteiten die zijn bezitten.

Als je jezelf hebt verbonden aan iets wat je niet leuk vind, wordt je aangemoedigd om of er op uit te bouwen, of iets anders te zoeken dat jouw altijd brandende vlam opnieuw aanwakkert en je inspireert zoveel mogelijk te werken vanuit een enthousiaste plek.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.