Praat met je hart

De missie van de ‘bewustzijn’ zoeker die anderen wil helpen brengt het overgeven van het ego en bijbehorende verlangens met zich mee, en ik leer de laatste tijd dat het leven een totaal andere smaak krijgt als men vanuit de eenvoud van het hart werkt.

Vanuit deze plek, kunnen we inspirerend en vloeiend werk produceren dat onbesmet is door het ego, en mijn intentie is om zoveel mogelijk te produceren zodat ik later terug kan kijken met tevredenheid op deze ervaringen en de kennis dat ik heb kunnen helpen.

Van dienst kunnen zijn voelt geweldig en veel ‘bewust zijn’ zoekers streven er naar de mensheid wakker te schudden en te supporten met werk dat de intentie heeft motiverend en inspirerend te werken. We zijn hier om alles te doen wat in onze macht ligt voor deze planeet en haar mensen en persoonlijk, mijn levensdoel is het te weten dat ik iemand in een prachtige staat van bewustzijn heb kunnen brengen.

Ik heb dingen gezien, gehoord en gelezen die de tranen in mijn ogen brachten vanwege de schoonheid en veel van de ‘bewuste’ muziek die beschikbaar is brengt me routinematig in een verhoogde emotionele staat, omdat het op intelligente wijze communiceert met het hart.

Met de dingen die ik schrijf, wil ik jullie op een plek brengen van absolute vreugde, inspiratie en liefdevolle dankbaarheid voor de schoonheid die ons bestaan te bieden heeft. Ik wil je inspireren om actief te worden je bewustzijn te herstellen en de hemel vast te ketenen met een verloren planeet, en ik wil het mogelijk maken je de grootse emoties die deze aardse ervaring brengt te laten voelen.

Ik heb het gevoel alsof het doel van mijn bestaan hier, het faciliteren van een kanaal voor de geest is. Ik onderzoek en nu dat ik aan het schrijven ben, zijn de dingen niet echt veranderd. Ik ben nog steeds een wellwillende diener als een kanaal voor spirituele expressie, en ik kan niet eens beginnen uit te leggen wat ik met mijn geest alleen kan doen. Ik weet het, omdat ik het geprobeerd heb.

Ik heb geprobeerd bepaalde condities op te zetten rond de dingen die ik schrijf, maar uiteindelijk, de alles doordringende waarheid is dat ik de geest moet overgeven en het hart laten overnemen om wat dan ook van enige importantie te schrijven. Mooie dingen kunnen eindigen en zullen gezegd worden vanuit de liefdevolle hart ruimte en het resulterende materiaal zal altijd een richting en waarde hebben – zelf als een mentale standaard er niet klaar voor is.

Als we een mentale standaard voor onze expressie vanuit het centrum van ons hart formeren, zullen we waarschijnlijk onze verwachtingen te kort schieten en haar potentie verminderen. De geest dient gebruikt te worden om de ‘flow’ die iedere creatieve onderneming inspireert te bezorgen, maar ik denk dat we bereidwillig dienen te zijn om compleet te veranderen om de haar grootste voordelen te kunnen ervaren.

We moeten bereidwillig zijn om het grootste deel van onszelf het creatieve wiel te laten over nemen en ons in de juiste richting te sturen, en we moeten gewillig zijn de resultaten te accepteren wanneer we continue onze respectievelijke ambachten eren.

Als we dit kunnen, zullen we uit een eindeloze ‘flow’ van van goddelijke energie en kennis tappen die ons zal inspireren om te blijven zoeken naar kennis en verlichting te zaaien. Het werk wat we voort brengen zal geweldig zijn, en dat is een understatement, en het moge duidelijk zijn dat we gepassioneerd moeten zijn in wat we doen om echt te kunnen excelleren.

Nogmaals, mijn fysieke persoon kan echt niet de dingen schrijven die door me heen vloeien, en ik raak gefascineerd door het idee dat ik op ieder moment kan gaan zitten en gaan schrijven, of het nu op een desktop of notebook is, en met een flow connectie vind, dat alles wat ik schrijf door mijn gewillige hart komt en mijn ingetogen gedachten.

Er zijn dagen geweest dat ik absoluut niet wist wat te zeggen of hoe ik het moet zeggen en wanneer dit gebeurd, ik bevallig mijn centrale geest spanningen los laat, en mijn hart de communicatieve taak laat over nemen. Ik ben dan altijd blij met het resultaat, en ik streef er naar deze hart gecentreerde flow te hervinden totdat het een constant, niet veranderlijk deel van mijn bestaan wordt.

Wetend dat ik op ieder moment de geest door me heen kan laten spreken, inspireert me om vaak een connectie te zoeken, en ik zelden mijn hoofd neer leg aan het eind van de dag zonder een tevreden gevoel te hebben. Begrijp me niet verkeerd – ik ben er aan gewend om mezelf constant af te vragen wat ik beter kan doen, maar zelfs deze neiging vervaagt als ik een connectie krijg met deze hemelse flow dat vertaald wordt in schrijven.

Ik ben er van overtuigd dat het compleet los laten van het ego het beste is wat we voor onszelf kunnen doen – fysiek, mentaal, spiritueel en creatief gezien. De geest en het ego onderdrukken me sterk in het schrijven en in het algemeen met het connecten tot deze flow, maar wanneer ze ingehouden worden, vertalen de hersenen de geest vakkundig.

Gedachten en ideeën vloeien door in een veel duidelijkere manier wanneer de hersenen onder controle gehouden worden, maar wanneer de invloed hoog is, zijn gedachten met inhoud ver te zoeken. De hersenen hebben alleen belang met de behoefte aan en wil van het fysieke lijf en onze identiteit , en het dient deze service te onderdrukken en onze ziel groei te belemmeren wanneer we haar invloed laten groeien.

Dit heb ik geleerd uit een legio aan ervaringen.

Persoonlijk, wil ik graag dat de dingen die ik schrijf puur zijn en inspiratie brengen en als mijn werk zelfs maar één van jullie je laat voelen als de muziek, artikelen en andere inspirerende werken mij hebben laten voelen, ik happy ben met het resultaat. Wanneer we terug kijken op deze ervaring, willen we alleen weten of we onszelf vermaakt hebben, onze families lief hebben gehad en andere gaandeweg geholpen hebben.

Ik zal door gaan, focussend op de dingen die ik schrijf en zoals altijd, wil ik je aanmoedigen om je passie te vinden en het op te pakken. Ik herhaal dit vaak omdat ik het iedere dag in gedachten wil houden zodat een gemeenschap van passionele zoekers en ‘werkers’ zullen excelleren zoals je nooit voorzien kunt hebben.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.