Het ‘upgraden’ van onze kijk op perceptie [pt1]

Het ‘upgraden’ van onze kijk op perceptie, verschuift ons naar 5e dimensionale tijdslijnen.

Dit jaar heeft veel ‘lightworkers’ opgeleverd die zoeken naar het in lijn komen met de versie van zichzelf, die ze gaat helpen hun plek in de nieuwe tijd te vinden. De nieuwe tijd heeft altijd bestaan binnen de, laten we zeggen ‘eigen ‘postcode’, maar als meerdere zielen tegelijkertijd afstemmen op dezelfde locatie in bewustzijn, zal haar baken feller groeien en de noten op haar zang zullen prominenter op aarde te horen zijn.

Een acceleratie van de nieuwe tijd is onderweg daar energetische ‘upgrades’ wederom een sector uit de 3-dimensionale sector laat vervagen.De niveaus die vervaagd worden blijven wel bestaan maar doordat energieën verschuiven naar een hogere dimensie zullen inspanningen in de lagere octaven tegenstand ontmoeten. Met andere woorden, een nieuwe laag van de oude manier van leven staat op het punt te stoppen met werken op manieren zoals het  gedaan heeft in het verleden.

‘Realiteitsfilters’ bepalen ieder deel van onze ervaring
Wij zijn in staat de dimensionale niveaus waaruit we werken te onderscheiden door simpelweg te observeren wat er in het leven gebeurd. Eén ding wat we kunnen onderzoeken is het filter of de ‘kijk op perceptie’ waarvan uit we opereren. Een ‘realiteitsfilter’ is de lens waardoor we onszelf en de wereld zien. Onze filters zullen met de tijd veranderen wanneer we ons bewegen tussen verschillende percepties en identiteiten.

Het filter wat op dit moment werkt bepaald onze ervaring van realiteit waarin opgenomen zit ons niveau van overvloed, creativiteit, hoe we ons tot anderen verhouden, de sterkte van onze spirituele connectie, gezondheid en welzijn – letterlijk ieder aspect van ons leven.

Negatieve filters brengen je naar negatieve tijdslijnen
Sommige mensen zien de wereld door vervormde of negatieve filters. Negatieve filters zijn altijd het bijproduct van een gedachten virus. Gedachten virussen zijn denkpatronen die ons trachten slaafs te maken. Als we door een negatieve lens kijken, geloven we dat we slachtoffers zijn, dat anderen een negatieve opinie over ons hebben en dat we beperkte mogelijkheden hebben. Een negatief filter zal je uiteindelijk in een tijdslijn drukken waar negatieve realiteit zich manifesteert,

Wij kunnen net zo makkelijk positieve filters kiezen die ons kracht geven en ons helpen onze diepste wensen en droombeelden waar te maken. Waar een negatief filter datgene wat je niet wilt centraal stelt, zal een positief filter je energie en aandacht juist focussen op datgene wat je wel wilt. Als je een positief filter voor jezelf wilt creëren, kijk dan naar je sterke punten, talenten, potentieel en wensen en smeed en nieuwe kijk op perceptie die er voor zorgt dat je talenten en mogelijkheden sterker worden en ontwikkel de nieuwe mogelijkheden en ervaringen die je ambieert.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.